Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
igp
csendes tag
értem én, hogy ingyenes de még 5 éve is gyenge lett volna sztem
-
XharX
aktív tag
Első körben mint ami említve is volt a kommentek közt, a célkereszt megoldása nem jött be. Most vagy ne legyen és akkor maradjon a normális célra tartás, de ez így, hogy alapból nincs és a jobb egér gomb hatására pár centivel közelít a fegyver, majd itt kapunk egy batár nagy célkeresztet(teszem hozzá hogy a kettő közti váltás is elég lassúra sikeredett). Ezenfelül maga a játék menet szerintem nyögvenyelős még, bár ezen biztos segíteni fog ha normális lesz a játékosok nagy része. Eddig 4 meccset nyomtam, de vagy egy elég nagy pályán 20-an húszfele(aztán senki nem talál meg senkit) vagy amikor megyünk együtt a kis drága 2 golyónál elfelejt tárazni és úgy futunk bele egy ellen csoportba. Az örök klasszikus kemperkedést is öröm volt viszontlátni, tök jó, hogy van az időből két perc és azt nézzük, hogy f@sz1 a sarokban várja f@sz2-őt aki meg f@sz1-et várja egy másik sarokban a pálya másik végén. Persze erről nem a játék tehet, de ez elég indok nekem, hogy köszönöm szépen, de elég volt.
-
kengyel
nagyúr
Vélemények a játékról ?
-
fugu
tag
Hát, akkor inkább cs source-ozzunk....
-
Dilikutya
félisten
Még egy fölösleges multis baromság.
-
There are no Linux binaries for Neotokyo currently. You can, however, run the dedicated server with Wine.
Na így szerver készítés nem lesz
-
törölt tag
Nagyon izgalmasan hangzik, ha hazaértem a nyaralásból próbálom is ki azonnal.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na most kipróbáltam, hát ha nagyon nincs semmi akkor elmegy, semmi különös...A jobb egérgombos célzás az nagyon béna.
-
Frigo
őstag
Mikor ezzel utoljára játszottam akkor még csak egy UT2004 mod volt .Hogy repül az idő ...
-
Köszi a hírt, erről még nem is hallottam!
Biztosan ki fogom próbálni... -
XharX
aktív tag
Köszi a hírt, ebéd után egy kört megér
-
ViZion
félisten
juhúúúúú!
kiborgokat ölni még jobb, mint zombikat! ...csak el ne felejtsem tŐteni. -
törölt tag
Elmondásuk alapján úgy kell elképzelni, mint a Ghost in the Shell (Páncélba zárt szellem) és a Counter Strike keverékét.
Dobom a pénzt a monitor felé, de semmi se torténik
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megnézzük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max