Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért olyan nagyon nem kell sírni annak, aki lemaradt. Pl. G2A-n 5-600 Ft-ért lehet megvenni most is (legalább 99%-os értékelésű árusoktól is).
-
oriic
HÁZIGAZDA
Frissítettem a hírt, ne próbálkozzatok tovább, lejárt az akció.
-
törölt tag
válasz
roseane2004 #153 üzenetére
Nézd meg a privát üzeneteidet .
-
ot93
senior tag
válasz
roseane2004 #151 üzenetére
én mást kaptam de ez nem zárja ki, hogy nem lehet többször aktiválni..
(ha úgy nézzük, a régi játékok esetén is lehetett egy kódot többször aktiválni, persze tudom, hogy az régen volt, most már erre sokkal jobban ügyelnek...) én pl. megpróbáltam kíváncsiságból a fent említettet, és nem azt írta ki, hogy már aktiválták, hanem azt, hogy ez a játék nekem már megvan
ebből gondoltam hátha másnak esetleg bejön
-
roseane2004
csendes tag
Szerintem te is mas kodot kaptal ,minden kod egy letoltesre szolhat.
-
ot93
senior tag
akinek nem jutott az esetleg próbaként bírhatja a feljebb említett kulcsot, de nem hiszem, hogy többször is aktiválható... de egy próbát megér
-
MK VII
veterán
válasz
roseane2004 #147 üzenetére
Szia.
Már lejárt az akció. -
roseane2004
csendes tag
Sziasztok, sajnos nem tudom hozza adni a stream fiokomhoz,25euros arat ir ki, valaki tudna segiteni?koszonom elore is
-
Pferi
senior tag
Köszönöm az előző hozzászólónak a kódot! Ha Kecskeméten jársz vendégem vagy egy sörre...
-
skroy
senior tag
Van egy felesleges steam kulcsom az akcióból, tessék:
Dirt 3:
92QMA-RJ8DX-PQBI6
Aki felhasználja, kérem jelezze vissza itt, hogy mások már ne próbálják feleslegesen.
Jó játékot!
-
Öcsipók
csendes tag
Óóóóó, én is épp lecsúsztam. Ha valaki mégsem használná fel a kódját, szívesen veszem...
-
caprine
senior tag
válasz
BlackPriest #138 üzenetére
19 órakkor lejárt az akció.
-
BlackPriest
őstag
úgy tűnik én is béna vagyok. van mindkét fiókom, össze is vannak kötve, vásároltam már, de ez a játék nálam 25 euro, csak így tudom kosárba rakni
-
mad1
veterán
THX NFO ORIICALLOS
-
ot93
senior tag
ja igen, sikerült
MK VII közreműködésével...
ki kellett kapcsolnom a tűzfalat a bitdefender-ben aztán ezután egyből működött a steam-es belépés, majd ezután a humble-re visszatért és ment minden úgy ahogy kellett volna eddig is
most már ott van a steam könyvtárban a játék -
TRob1
veterán
Nah vége. Azt hittem jön a következő free
(#131) MK VII:
Megoldódott neki. Bitdefender IS kavart be. -
O_L_I
őstag
hat éves játék létére egész korrektül néz ki.
-
A_Papa
senior tag
Köszönöm!
-
ot93
senior tag
valaki elmondaná, hogy nekem miért nem működik az igénylés? rá megyek az oldalon hogy get it free, aztán belépek a steam-be aztán nem történik semmi...
-
Már töltődik is lefelé
Igaz megvan XBOX360 is, de így már PC-n is tudok vele játszani
-
szekfizsolt
senior tag
Nekem is
-
tzimash
őstag
Begyűjtve, köszönöm!
-
béke
aktív tag
Siker,Siker!!!
-
Pcgamers
tag
Sziasztok!
Barátom lecsúszott a kódról,ezért szeretném megkérdezni hogy van-e valakinek felesleges kódja.
Válaszokat előre is köszönjük. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Köszi, én is bezsákoltam
-
ScrapUnit
aktív tag
Köszi szépen!
-
MK VII
veterán
Köszi a lehetőséget...
Kódot kaptam, de, hogy tudom beváltani a steam-en?
Rámegyek a vásárlásra, de ott csak kártyával meg ilyesmivel lehet fizetni.
Vagy én vagyok helikopter?
Bocsi, de még sosem vásároltam semmit steam-en. -
PeeterssoN
őstag
Naugye hogy lett kód!
-
stewe2
aktív tag
Megvan
, köszönöm
-
Nekem is megjött a kulcs, pedig már lemondtam róla.
-
Enigma1945
őstag
Működik! Köszönöm mindenkinek segítséget!
Siessetek, nehogy megint elfogyjanak a kulcsok srácok!
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
interstate76 #100 üzenetére
Hát az eddigi játékok nem esnek az érdeklődési körömbe de a Farcry3 az pont jól jött
-
interstate76
addikt
Meg kell venni őket abban az 1 hónapban, amíg ingyenesek, és utána természetesen akkor töltöd le őket, amikor akarod. Aminek lejárt az ideje, azt viszont természetesen már nem tudod bezsákolni (a PoP-ról és a Splinter Cell-ről sajnos én is lemaradtam). Kíváncsi vagyok, mit tartogatnak az utolsó hónapra!
-
janeszgol
félisten
válasz
scarabeus86 #96 üzenetére
Nekem Steam és GOG fiókom van. Se UPlay, se EA-s. Az Ubisofttól engem is a hányinger kerülget, mint a barnasörtől. EA meg ... hát nem tudom.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
interstate76 #97 üzenetére
Szia!
Ezeket a Uplay-es játékokat később is le lehet tölteni? Vagy muszáj most rögtön? Már csak azért mert egy hét múlva gépet cserélek. -
interstate76
addikt
válasz
scarabeus86 #96 üzenetére
Nálam simán ment a regisztráció (még augusztusban), ill. azóta probléma nélkül működik a gépemen az UPlay, amin keresztül be tudom gyűjteni a játékokat (eddig a Beyond Good and Evil, a Far Cry 3 Blood Dragon, a Rayman Origins és a The Crew esett be ingyen).
-
scarabeus86
tag
válasz
interstate76 #84 üzenetére
Beregeltem gyorsan ubira, belépnék, de álladóan azt írja Bejelentkezési hiba! Meg sem lepődöm, annyi rosszat hallottam már az ubiról...
-
janeszgol
félisten
Működik! Hálám üldözi a srácokat, hogy nem hagyták pofára esve a játékosokat.
-
Tano
csendes tag
Újra vannak kulcsok.
-
béke
aktív tag
Jaja sajna kifogyott vagy valami nekem sem mükszik pedig elméletileg még 1 nap van hátra vagy csak túlterhelt a szerv....
-
janeszgol
félisten
Megcsináltam a regisztrációt, meg mindent, a kulcs kérésnél meg azt írja, kifogyott. Hogyan tovább?
-
TRob1
veterán
válasz
interstate76 #84 üzenetére
És steamen gondolom egyik sem lett ingyenes. Mert látom Far Cry alatt azért mennek a hsz-ek hogy pls free on steam
-
interstate76
addikt
Nem, de nem tart semeddig regisztrálni és telepíteni az UPlay-t. Június óta adnak havonta 1-1 ingyenes játékot (az első 2-ről sajnos lemaradtam).
-
Maxtreme
addikt
válasz
PeeterssoN #82 üzenetére
szerintem ennyi volt, nem lesz több.
Nem gondolom hogy átugranak a sarki boltba még 1-2 kulcsért... -
PeeterssoN
őstag
Ó a pitlákba... mára fogyott el, vagy jöhetek holnap megnézni?
-
TRob1
veterán
válasz
interstate76 #75 üzenetére
Ezt (Far Cry) nem lehet valahogy a Steam-hez kapcsolni? Nem próbáltad ugyanúgy a kódot? Vagy itt nem azt adnak?
-
-szabi-
addikt
válasz
Enigma1945 #74 üzenetére
Semmit, sztem ennyi volt a felhasználható kód.
-
zolokas
aktív tag
na legalább ingyé van, sose volt még steamen ingyen ilyenem köszi steam!
-
gabor7th
addikt
Pedig nem régi játék.
-
interstate76
addikt
válasz
Enigma1945 #74 üzenetére
Semmit nem rontottál el - jelenleg nem érhető el több aktiváló kód ehhez a játékhoz. Kérdés, hogy lesz-e még, amíg ingyenes, vagy game over.
MÁS: ha valakit érdekelnek az ingyenes játékok és még nem tud az Ubi 30. szülinapi akciójáról, az guglizzon rá. Jelenleg a Far Cry 3: Blood Dragon című játék szedhető le ingyenesen és év végéig még 1 vagy 2 cím lesz hasonló módon, azaz ingyen letölthető.
-
Enigma1945
őstag
sziasztok!
e-mailben jött egy levél ott kell kattintanom egy linkre, ami vezet egy oldalra, majd az oldalron kattintok a reedem on steam gombra, majd ezt írja:Keys are temporarily exhausted for this product
mit rontottam el? -
love
tag
nekem is gyarapodott a steam fiókom egyel
-
Maxtreme
addikt
válasz
scarabeus86 #71 üzenetére
Ez nagyon más.
A Dirt rally inkább sim, ez ahhoz képest (is) nagyon nagyon arcade
-
scarabeus86
tag
Beaktiváltam a kódot Steamen. Egyelőre még nem töltöm le a gépre, majd egyszer ha lesz kedvem. A lényeg hogy bezsebeltem.
A legújabb Dirty Rallyval játszottam korábban pár órát kormánnyal, az tetszik, biztos ez is jó lesz.
-
TRob1
veterán
(#67) tibby74:
nm.(#68) elithun:
Miért nem csak akkor? Hisz rögtön kéri hogy kapcsold hozzá a steamet. Vagy anélkül is lehet?
Illetve mivel hozzá kell kapcsolni a Store-hoz a Steam fiókot, nem vagyok benne biztos hogy másikkal is elfogadná. Vagy igen? Esetleg próbáltad is ezeket?Illetve abban sem vagyok biztos hogy bármeddig elfogadja a kódot. Itt írta is vki hogy van vmi határidő. De nem tudom ezeket, nem vagyok egy steam guru.
-
tibby74
csendes tag
Hali!segítsetek pls.
humble store-ban kosárba beteszem pipa,get it free
majd azt írja hogy nem nyert
You cannot gift a giveaway item.
Your order has been canceled because you cannot gift a giveaway item.
??? -
VinoRosso
veterán
Nem nagyon szoktam ilyenekkel nyomni, de ha már ingyen adják akkor köszönöm, néha napján majd megyek egy-két kört.
-
törölt tag
-
flymi
addikt
válasz
interstate76 #60 üzenetére
Én ezt akkor sem értem, első megnyitáskor kis ablakban nyitotta meg, most másodjára már fullscreenben. És nem nyomkodtam semmit.
Üsse kavics, már élvezhető méretben nyüstölöm. -
flymi
addikt
Nem lehet teljes képernyőre állítani a játékot?
-
DFlash
tag
Az akció két napig tart, úgyhogy nem árt igyekezni, a kapott kódot ráadásul egy héten belül be is kell váltani Steamen.
-
draco31
veterán
Ha meg van a kód, akkor töltöm le amikor jól esik?
-
ceia
őstag
Én éppen most nem töltöm le.. nem csordogál lefelé
Soha többé Steam reget, haragszom rájuk a Black Mesa fiaskó miatt! Amikor ingyenes volt, de a vége nélkül, és igérték, hogy később letölthető lesz hozzá az is. Persze hogy nem lett, viszont elkezdték árulni a befejezett játékot - én meg töröltem mindent, a soha viszont nem látásra. Ha tényleg odaadták volna, lehet hogy aztán vásároltam is volna, de ezzel elvették a kedvem. Gyakorlatilag s***et csináltak a szájukból és palira vettek mindenkit, aki emiatt regelt. Ha vennék is így játékot, csak a konkurenciától.
Itt most két helyre is kell regelni? Legközelebb már lehet háromra kell
-
makro
senior tag
Dirt3 már a steam fiókban, kösziii
-
Bici
félisten
Hali!
Ez a játék érdekelne, de nincs se steam fiókom, se egyéb ilyesmim.
Vajon van az egész folyamatnak (steam reg, kliens install, egyéb kiegészítők install) bármilyen pontja, ahol várni kell valamire (pl. reg jóváhagyása, vagy ilyesmi)?
Mert ha esélytelen szombat délig összehozni nulláról, akkor nem megyek emiatt haza vidékre. -
Uzi74
senior tag
válasz
interstate76 #42 üzenetére
Elvileg kapsz egy levelet, abban is benne van a direkt link:
"Thank you for your DiRT 3 Complete Edition order. You can access it via your download page:
https://www.humblebundle.com/?key=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Please save this email so that you can access your content again in the future."
amugy meg a HumbleBundle accountodon (weben legalábbis) a keys menüpont alatt vannak felsorolva - az itteni kódot meg kézzel hozzáadod a Steam-hez
-
interstate76
addikt
Tudom, hogy béna vagyok, de nem találom ezt a menüpontot:
"az ingyenes vásárlást követően a Library fülön a Keys résznél lesz olvasható a játék letöltőkódja"
Ez hol van? A kliensprogi könyvtár menüpontjában nincs semmi ilyesmi, pedig megvásároltam a játékot és a Humble Store-t is összekötöttem a Steam fiókommal.
Biztos triviális lesz a megoldás, de egyszerűen nem tudok rájönni.
-
juhasz22
aktív tag
Nem reg vettem meg konzolra de azért nem baj ha PCn is meg lesz
-
Mika1227
őstag
Köszi az infót, már töltődik!
-
interstate76
addikt
Én is köszönöm!
-
Zen7
tag
Hétvégén ki is lesz próbálva
-
Scooter
tag
Ha már ott voltam beszereztem egy Tomb Raidert is
-
Andris837
senior tag
Köszi, be is szereztem gyorsan.
-
Wesder
titán
Köszönöm
-
flymi
addikt
Megvan, sikerült behúzni, köszönöm a tippet!
Amilyen gyakran vannak "új" játékaim csoda, hogy hatodszorra megtaláltam Steamen hol kell aktiválni... -
eL Geri
őstag
Nagyon szépen köszönöm a tippet!
Én is bezsákoltamBár nem tudom mikor fogok ismét valaha PCn játszani
-
dementor
senior tag
Ez a mai világban nagyon korrekt dolog. Nem játszom, de a fiam örülni fog.
-
Tibi86
aktív tag
válasz
bmwk1200s #21 üzenetére
iMacre raktam fel, illetve játszottam vele egy 20 percet. Ez idő alatt 88 fokig tolta fel nálam a GPU-t (fasza melegedős AMD), proci pedig 60 fok környékén mászkált... ezek az értékek igazából átlagosnak mondhatóak ennél a gépnél. Ventit az alap 1800 rpm-ről ~2600-ra tolta fel, szóval már itt is volt hangja a gépnek.
Aminek viszont örültem, hogy 1080p-ben kitolta magából lazán a 60fps-t Ultrán, bár ez egy 5 éves játéknál még egy Mac esetében is elvárható.
-
-
Yamaha R1
tag
Köszönet!
-
]Phobos[
senior tag
Köszi a hírt, big ríszpekt!
-
Köszi!
Meg van a Dirt 2, 3, teljes OST album. Már csak a játék kellett hozzá -
raskolnikoff
őstag
Halleluja!
-
cc42
csendes tag
Danke!
-
dgabor80
tag
Köszönöm!!! Nagyok vagytok!!!
-
Tibi86
aktív tag
OSX verzió is játszik ugye?
-
hegegabi80
addikt
Köszi, már jön is lefelé.
-
szasanyi
félisten
Szuper, már jön is!
-
ribizly
veterán
Meg is van.
-
FoLey-v
addikt
Kihagyhatatlan ajánlat be is zsebeltem köszi!
-
Muerte
addikt
Köszi
-
Logen88
aktív tag
Szerencse, hogy megláttam a hírt.
Köszi. -
Melorin
addikt
Az első Steam játékom
Csak ezért regisztráltam a Steamre az előbb -
hitvanyalak
senior tag
Nagyon köszönöm!
-
.mf
veterán
Freebie!
Ha már ott voltam, megnéztem, hogy miket is zsákoltam eddig be. Kb. minden tucat játékra jut 1, amit egyáltalán telepítettem és legalább egy pár órát játszottam is veleIdén legutóbb feb-márc környékén játszottam, egy jó ideje se kedvem, se időm rá..... Azonban jön a tél, szar az idő, motorozás helyett most már kénytelen leszek játszani is
-
DFlash
tag
Megvan.
-
távcsőves
senior tag
Köszönet, megvan végre nekem is!
-
Maxtreme
addikt
Köszi, be is zsákoltam gyorsan
-
Scholes9
nagyúr
Korrekt
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest