Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- Socket AM5-ös alaplap Sapphire logóval
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
"Dehogynem, a Power7 maximálisan kihasználja, a 4 szimultán szállnak egyáltalán nem sok a 6 utasítás kibocsájtás."
Úgy értettem, Itaniumos program. Mint ahogy te is írod köv. hozzászólásodban: "több, mint 10 év alatt sem sikerült hozzá írni." Amúgy ez elég fura, hogy Power7-re, ha jól értem, sikerült. Mert ugye ez PowerPC vs. x86/x64 fronton éppen ellenkezőleg van (elég jó az Intel fordítója, viszont a PowerPC-n legelterjedtebben használt GCC még most sem az igazi).
"Azt jelenti, ha pl. a cache-ben, nincs benne az adat akkor a memóriából kell beolvasni az adatot s ez több száz órajelnyi várakozást jelent, ilyenkor szállat vált és amíg nem jön meg a kívánt adat, addig egy másik szállon dolgozik."
Akkor jól gondoltam a köv. bekezdésben.
Inkább arra lettem volna kíváncsi, ez közelebbről hogyan működik, illetve mit is fed a kifejezés.
"A HT az szimultán, de ott a végrehajtó egységek száma volt a szűk keresztmetszet így ezért kellet várni a szállaknak."
Jahh, tényleg, két regiszter-file van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Borderlands 4
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest