- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Ez igaz, de a jó VR-től még messze vagyunk. Oculust próbáltam már kiállításon, csodás élmény valóban. De sajnos jelenleg csak addig, amíg el nem fárad a szem vagy meg nem fájdul a fej. Ezzel órákon át egy darabig még nem fogunk szimezni.
Megértem, hogy Te másként gondolod, de ez egy üzleti vállalkozás és véleményem szerint, -ha van üzleti érzékük- akkor érdemesebb úgy kialakítani a dolgokat, hogy az a lehető legnagyobb szegmenst lefedje. Tehát továbbra is azt gondolom, okosabb lett volna legalább 50-50%-ban osztani a dolgot (nyitott/zárt szimek), aztán mindenki olyat bérel amilyet akar.
Én pl. Squash-nál is mindig azt a termet bérlem, ahol nem lát senki. Idegesítenek a bámészkodók, ez van. -
Vesa
veterán
Sok sikert a srácoknak, habár nehezen hiszem, hogy tartósan rentábilis lehet egy ilyen létesítmény. Repülésnél fél óra szinte semmi, egy komolyabb menetnél csak a célhoz repülés ennyi. Nem írtatok árat, de sacc/kb. 2000Ft lehet alsó hangon az a fél óra, tehát 1 óra kb. 4000Ft vagy több. Egyszeri alkalomra elmegy, de ebből hogy lesz tartósan teltház, az számomra talány?
A terem nekem nem tetszik egyáltalán, egy nagy üres és kopár hangár, bántóan erős világítással (szimezéshez ez így nem jó még akkor sem, ha közvetlen a szimulátorok felett lekapcsolják a fényeket). Teljesen illúzióromboló az egymás mellé helyezett szimek látványa is. Inkább lett volna -1 szim, és az így maradt pénzből hangulatos, teljesen szeparált válaszfalakat kellett volna csinálni, saját "kuckókkal" ahol nem zavar a többi játékos, vagy a mögöttük járkáló emberek. Engem ez így idegesítene, képtelen lennék rendesen, nyugodtan repülni.
Ráadásul igazán nagy rajongótábora inkább a polgári szimeknek van.
Azért sok sikert nekik!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy kelenföldi moziteremben jártunk, ahol vadászrepülőgépeket és versenyautókat lehet kipróbálni.
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Intel Core i7-13700K Processzor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest