- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Mini-ITX
- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Ez igaz, de a jó VR-től még messze vagyunk. Oculust próbáltam már kiállításon, csodás élmény valóban. De sajnos jelenleg csak addig, amíg el nem fárad a szem vagy meg nem fájdul a fej. Ezzel órákon át egy darabig még nem fogunk szimezni.
Megértem, hogy Te másként gondolod, de ez egy üzleti vállalkozás és véleményem szerint, -ha van üzleti érzékük- akkor érdemesebb úgy kialakítani a dolgokat, hogy az a lehető legnagyobb szegmenst lefedje. Tehát továbbra is azt gondolom, okosabb lett volna legalább 50-50%-ban osztani a dolgot (nyitott/zárt szimek), aztán mindenki olyat bérel amilyet akar.
Én pl. Squash-nál is mindig azt a termet bérlem, ahol nem lát senki. Idegesítenek a bámészkodók, ez van.A tudomány a valóság költészete!
-
Vesa
veterán
Sok sikert a srácoknak, habár nehezen hiszem, hogy tartósan rentábilis lehet egy ilyen létesítmény. Repülésnél fél óra szinte semmi, egy komolyabb menetnél csak a célhoz repülés ennyi. Nem írtatok árat, de sacc/kb. 2000Ft lehet alsó hangon az a fél óra, tehát 1 óra kb. 4000Ft vagy több. Egyszeri alkalomra elmegy, de ebből hogy lesz tartósan teltház, az számomra talány?
A terem nekem nem tetszik egyáltalán, egy nagy üres és kopár hangár, bántóan erős világítással (szimezéshez ez így nem jó még akkor sem, ha közvetlen a szimulátorok felett lekapcsolják a fényeket). Teljesen illúzióromboló az egymás mellé helyezett szimek látványa is. Inkább lett volna -1 szim, és az így maradt pénzből hangulatos, teljesen szeparált válaszfalakat kellett volna csinálni, saját "kuckókkal" ahol nem zavar a többi játékos, vagy a mögöttük járkáló emberek. Engem ez így idegesítene, képtelen lennék rendesen, nyugodtan repülni.
Ráadásul igazán nagy rajongótábora inkább a polgári szimeknek van.
Azért sok sikert nekik!A tudomány a valóság költészete!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest