Hirdetés

Infinite Sim City Budapest szimulátorbirodalom

Hirdetés

Szimulátorbázis

Szeptember elején egy szerencsés véletlennek köszönhetően jutottunk el az Infinite SIM CITY Budapest szimulátorbázisra, ahol autó- és repülőszimulátorokkal találkoztunk. Biztos számos olvasónk szívesen kipróbálná ezeket a gépeket, de eddig létezésükről sem tudott, ezért cikkünkben részletesen bemutatjuk, milyen szimulátorokon lehet játszani itt.

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a Sim City központja Kelenföldön, egy irodaépületben az Etele úton. Az első emeleten lévő, 230 négyzetméter alapterületű, hat méter belmagasságú moziterem ideális helyszínválasztásnak tűnik, akár nagyobb társaságok befogadására is alkalmas. Már a bejáratot megközelítve látszik, hogy itt valami repüléssel, száguldással kapcsolatos dolog rejtőzik, mert mindenfelé valódi repülőgép- és versenyautó-alkatrészekbe botolhatunk.

A falakra hatalmas molinót feszítettek, a kiskunlacházi katonai repülőtéren rendezett gyorsulási verseny egyik látványos pillanatát örökíti meg kifutópályával, repülőgépekkel, sportkocsikkal, igazán remek atmoszférát teremtve a száguldáshoz vagy repüléshez. A látványt a tető alá felfüggesztett vitorlázórepülőgép-szárny egészíti ki, és láthatunk itt még egy csomó repüléssel, autóversenyzéssel kapcsolatos relikviát gumiabroncsoktól és kerekektől kezdve MI-8-as helikopter botkormányán, különböző mérőműszereken és komplett műszerfalon át a pilótaruhákig. Emellett kellemesen berendezett beszélgetős részt alakítottak ki ingyen Wi-Fi-vel, érdekes könyvekkel és gyereksarokkal azoknak, akik éppen egy szimulátorra várakoznak vagy csak elkísérték társukat a terembe.

A terembe bárki eljöhet, (ünnepnapokat kivéve) minden nap nyitva vannak reggel tíztől este tízig. Egy drágább mozijegy áráért fél órát lehet szimulátorozni, de célszerű előre foglalni, mert könnyen lehet, hogy a kiszemelt szimulátort éppen más használja, ha csak spontán toppanunk be.


A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés