Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Más fórumokon (itt nem tudom van-e Oculus felhasználók topikja) is írták, hogy egyrészt egyénfüggő a dolog.
Van aki nem bírja és nem is veszi meg, erre elég kb 5 perc hogy eldöntse. Utána pedig ha bírod 5-10 netán 15 percig, akkor ha többet használod, mert ne adj Isten megveszed a véglegest, akkor úgymond hozzászokik az ember és akár másfél órás játszadozás sem zavaró. Nyilván FPS-nél még nem játszik az OR, de szimnél valljuk be őszintén elég húzós másfél órán át játszani, ha pl normálisan konfigurált kormányod van és nem zéró FFB-vel játszol. Szerintem jó kezdeményezés amit a szimesek csinálnak, hogy x forintért mehet fél-egy órát. Ha tetszik akkor később megveszed, ha nem akkor nem kellett egy zsák pénzt kiadnod a fejlesztői példányra és nem 400 dodót buktál, hanem pl 5000Ft-ot. Van aki ennyit is sajnál érte, de nem hozzáértőként saccra 2 milla egy ilyen mozgó cockpit (házi barkácsban sem 100 000Ft-ból áll meg), kormány moddolva load celles fékpedállal sacc 150K, PC ami elbír 3 monitorral vagy az OR-el monitorostul OR-estül tegyük fel 1 millió HUF. Tehát 1 cockpit (nem hozzáértőként, de sejtem nem állok távol tőle) 3-3,5 millió forint, de legyen 2millió / cockpit (rep szimesnél 3 projektor, 3 vászon, erős pc, speckó kezelőszervek, dashboard, buttonboxok, vezérlők... na ja ez sem olcsóság).
Ha hozzám valaki bejönne, hogy menne egy kört a cockpitben elsőre nem biztos, hogy megkockáztatnám 10K-ért sem hogy odaengedjem... kormány csapágyazás + erősített ház 25K-ba kerül.. szóval az éremnek is két oldala van és a fagyi is visszanyalhat alapon szerintem nincsenek elszállva a fiúk az árakkal. -
tilus
tag
Köszi a kritikát!
Viszont Te sem gondolhatod komolyan, hogy nem lehet lekapcsolni a lámpát?
Odáig mentek, hogy az összes ablakot besötétitették, és totál sötét van játékidőben...a fény a fényképek kedvéért volt..de sötét foltokból gyenge képes riport lett volnaAzt is gondold át hogy az VR kapujában pont felesleges fülkéket építeni...ott annyira be vagy zárva amennyire csak szeretnéd. Jelenlegi DK2 amoled kijelzője konkrétan annyira sötét a sötét jeleneteknél...hogy életemben nem voltam még olyan sötétben...elsőre komolyan rémisztő magány és sötétség van benne, egy zárt fülessel TELJESEN el vagy zárva a külvilágtól, pár perc múlva eszedbe se jut valójában hol vagy.
Ráadásul a szimulátorok kiemelkedően jók VR platformnak. Jelenleg a VR messze legnagyobb hiányossága a megfelelő input, irányitó eszközök hiánya (First person játékok esetén). Az autós/repülős témához szinte tökéletes vezérlő eszközök vannak, amiket tapogatva nagyságredekkel jobb a presence
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest