Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyedes
addikt
válasz
szombatitomi #16 üzenetére
tudod, limitalt.szeria. es Final Fantasy. kb ennyi.
-
-
Robi86
senior tag
Mint egy melegszendvicssütő.
-
kovsol
titán
válasz
bulikavagyok #2 üzenetére
Azért jó, hogy limitált, mert így nem fog sok helyet foglalni a raktárban a sok megmaradt darab.
-
szombatitomi
senior tag
Tetszetős, biztosan vinni fogják ezt is. Mondjuk az egyszínű jobban tetszik.
-
trufa12
addikt
válasz
bulikavagyok #6 üzenetére
Mondjuk iiigaaaz
-
-
trufa12
addikt
válasz
bulikavagyok #4 üzenetére
Én meg azt nem értem minek ad ki a gyengébből egy slimet , mikor mellé olcsóbban adja a jobb gépet ..-.- ki vesz gyengébb hardverrel rendelkező slim ps4 -.-et ezután , nem értem
-
Igen, ez igaz, de akkor is vicces, h ez a pakk egy játékkal 50 euróval drágább mint egy Pro gép. Persze tudom, h igazából az a "baj", h csak 100 euró a különbség a két gép között. Így szerintem elég nehéz lesz eladni a limitált slim gépeket. Nem értem, h a limitált kiadásra vágyók miért nem választhatnak a két gép közül.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
bulikavagyok #2 üzenetére
Nem a gép maga a drága, a játék ára dob rá eléggé... a játék meg a Deluxe Edition -nak felel meg (Játék+film+kiegek)
Plusz gondolok egy picit a limitált festés, de ennyi. -
Drágább mint egy PS4 Pro? Még jó, h limitált..
-
trufa12
addikt
Állítva úgy néz ki ,mint valami t-mobilos router .
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest