- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dwatti
addikt
Playes Amazfit watch frissült 2.3.0. Honosított verzió is !
-
rocsaba
tag
Sziasztok, valahogy lehet szinkronizálni az órát, vagy az Amazfit Watch HU-t a Samsung Health-tal?
-
workin
senior tag
Stratos-t használ már valaki ?
Ha igen, mik a vélemények róla?(a pace annyira tetszik, hogy gondolkodom egy másik óra vásárlásán is amiben lehet úszni is akár
)
-
lfarkas
aktív tag
Amazfit Watch metrikusra állítva az óra meg fahreinheitben mutat. Vajon miért?
-
lfarkas
aktív tag
Naaa! MiFit mindent "megjegyzett" !!
-
lfarkas
aktív tag
Sikerült !
Várom az üzemidőm javulását! Köszönöm
-
Dwatti
addikt
Nekem most igy áll az akksi , igaz ma nem volt nálam az óra .
[kép]
De így is 5 nap meglesz -
Dwatti
addikt
válasz
lfarkas #2222 üzenetére
Gps csak sport tevékenység közben kapcsol be stoppal kikapcsol ,szünetnél nem. BT szerintem folyamatos de az alig fogyaszt . Wi Fi csak akkor kapcsol be ha használod a feltöltést. (szerintem hamarosan lesz watch alkalmazás frissítés valószínű az kavar be. Rakj vissza egy régebbit. Nekem a nemzetközi HU 2.0.1. van fent és jó minden.
-
lfarkas
aktív tag
1- Sajnos nálam is 1 és másfél nap alatt lemerül.
Pl: ma 30 perc futás, GPS bekapcsol, a végén stop. BT folyamatos szinkron, HR is folyamatos.
1612-es óra, gyári rom, Másfél hónapos.2- A GPS automatikusan kikapcsol, ha befejezem a sportfigyelést a stoppal?
3- BT -ot miképp lehet az órán kikapcsolni
4- Wi-Fi-t miképp lehet az órán kikapcsolniKöszönöm
-
Dwatti
addikt
válasz
Barthezz2 #2220 üzenetére
Amazfit italia oldaláról amiket leszedtem nekem sem működtek megfelelően. (egyenként nem próbáltam csak úgy hogy a gidano féle seven is rajt volt már )
-
-
lacko6
senior tag
válasz
Martin Eden #2215 üzenetére
-
lacko6
senior tag
HI.Valaki tudna segiteni hogy a stopptabla ikon mi es hogyan lehet eltuntetni?
Nem jelzi az ertesiteseket es nem tudom eltuntetni -
workin
senior tag
válasz
INGJOKE #2208 üzenetére
szia!
Köszi a választ!
Egyelőre egy problémát véltem felfedezni az óra működésében, néha nem érzékeli a zenelejátszó az MP3 fájlokat a HW-en. Kiírja, hogy csatlakoztassam az USB kábelt, és másolják rá zenéket, mert semmit sem talál.
Ezzel találkozott már valaki ?
(ujraindítottam semmi, letöröltem a rajta lévő zenéket, és újra felmásoltam, akkor működött.) -
anrb
aktív tag
Sziasztok! 4 éves a GearBest, és akcióznak sok mindent, többek között Amazfit Pace 1-et is.
Ingyenes alap szállítással, 89.44 USD-ért hozzá lehet jutni az órához (a biztosítás plusz 2.79 USD).
Email only link innen elérhető:
https://couponsfromchina.com/2017/04/09/xiaomi-amazfit-pace-smartwatch-english-black-coupon-price-gearbest/ -
workin
senior tag
Sziasztok!
egy gyors kérdésem lenne. Olyat nem lehet valahol beállítani az órán, ha be van kapcsolva a Tap to wake, illetve a kézfelelemésre történő fényerő adás, hogy alapból amíg ezen események be nem következnek legyen teljesen sötét a kijelző ? -
Dwatti
addikt
válasz
Barthezz2 #2204 üzenetére
Egész pack ? Akkor ott valamelyik bekavar. Törölni úgy tudod a 2. menüpont apkezelő és ott kijelölöd és alul eltávolít gomb.
Telepítésnél ajánlott megjegyezni mi volt a telepített fájl neve , (használd a keresőt fájl név töredékre is jó ) hogy törlésnél ki tud választani!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csatlakoztatott eszközei már voltak, igazi okosórája eddig viszont még nem - a Xiaomi az Amazfit Watchcsal száll be a fejlettebb kütyüpiacra.
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest