Új hozzászólás Aktív témák
-
cbatesz
tag
válasz
kakukkmarci #4221 üzenetére
Nekem még egész jól működik, az érintkezőit azért néha pucolom, nincs gond a töltéssel, napi szinten használom
-
cbatesz
tag
válasz
kakukkmarci #2962 üzenetére
Nálam is minden rendben van, kerékpár kb 2 óra, több track is, OTA frissítés volt
-
cbatesz
tag
Mai napon volt kerékpár utam de a strava szinkron nem megy, a telón órán okés, de a stravaval valamiért nem megy, pedig eddig jól működött, lehet az új frissítés miatt? Nálatok jó?
-
cbatesz
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy egy ideje azt vettem észre, hogy kerékpározás közben több szintet mér az óra mint a tényleges, hogy lehetne ezen segíteni? Esetleg kalibrálás? Vagy valami más?
-
cbatesz
tag
válasz
snakebait #2158 üzenetére
3 nap 4 óra utolsó töltés óta 54 %-on van most, Bluetooth csak szinkronkor van bekapcsokva a telón naponta két haromszor, így nincs értesítés se a telo mindig a közelemben van, éjjel alvásfigyelés megy, napközben egy pár pulzusmérés, volt 1 óra bicikli gps-el, fényerő automatán, gyári rom, de letöltött számlap van rajta, ha több a gps akkor kevesebb időt tud persze, szerintem ez nem rossz
-
cbatesz
tag
Jött az órára egy frissítés, gyári
-
cbatesz
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy az értesítést amit azért küld hogy mozogjak hol lehet állítani ill tiltani, hogy ne küldjön? És azt hogy kerékpárnál nem kell infó kilométerenként azt hol tudom állítani? Köszi 😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csatlakoztatott eszközei már voltak, igazi okosórája eddig viszont még nem - a Xiaomi az Amazfit Watchcsal száll be a fejlettebb kütyüpiacra.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest