Új hozzászólás Aktív témák
-
-FLY->
őstag
DG az egyik legjobb játék idén és sehol, vicc.
oriic
SC játékoknak van egy olyan jellegzetes derékszögű tanulási görbéjük, ami szó szerint meredek. Olyan játékok kellenek manapság, amikkel könnyű kezdeni, jó példák erre a mostani divatos játékok. Szerintem nem csinálnak több SC-ot, tömegigény hiányában.
-
Xaels
félisten
1 héttel a DS után jelent meg a SWJFO és 1 db. jelölést nem kapott pedig megérdemelné szerintem. A Days Gone sincs sehol pedig Golden Joystick győztes...
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Tian66: Sajnos az SC2-t még a Blizzard is a háttérbe helyezte az Overwatchal szemben, már a Blizzcon első napján lezavarták a WCS top8 meccseit, aztán a con összefoglalóban meg se említették.."
Aztán később képesek voltak olyat nyilatkozni, hogy szívesen csinálnának StarCraft folytatást, ha a rajongók éreztetik a Blizzarddal, hogy lenne igény a játékra.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
#04430080 #18 üzenetére
4chan díjkiosztó is szokott lenni minden évben (The Vidya Gaem Awards).
-
törölt tag
Legtöbb bug és legnagyobb csalódás kategóriák hol vannak?
-
mike1334
veterán
válasz
VágniValó #15 üzenetére
Melyik listát nézed?
Legjobb, most debütáló indie játék:
(2019-ben jelenik meg a csapatok első játéka)
ZA/UM - Disco Elysium
Nomada Studio - GrisDead
Toast Entertainment - My Friend Pedro
Mobius Digital - Outer Wilds
Mega Crit - Slay the Spire
House House - Untitled Goose Game -
Ez milyen jelöltlista???
Ízlések és pofonok, DE ne mondja már nekem senki fia, hogy a legjobb zene kategóriában nincs helye a Division 2-nek???? Jézusom, én mindig fél óra után az összes játék közben (DOOM-nál is) magamtól lépek beállításokba és húzom le 40% körülire a zenét, de a Division 2 közben a végtagjaim zsibbadni kezdtek és libabőrös lettem olyan a soundtrackje. Csak egy 2 perces példa a több, mint 2 órás ost-ből: [link]
Legjobb indie-független.....nincs My friend Pedro? 15 eurós game a megjelenése napja óta és voltak AAA címek, amik negyed ennyi örömöt nem okoztak az embreknek. Bár nagy marketinget tény, hogy nem csaptak neki, itt PH-n se volt róla egy huncut cikk sem és megmerem kockáztatni, hogy topikja sincs
-
wjbhbdux
veterán
válasz
markknight #2 üzenetére
Smash amerikában nagyon népszerű. Kicsit olyan jelenség mint a Pokémon, ami nálunk inkább a rajzfilmről ismert, holott a játékon alapszik az egész. Itt nem volt gameboy minden iskolás gyerek kezében amikor odaát a jólétben igen. Smash-el itthon nem sokan játszottak, N64 meg a gamecube nem volt tömegkonzol mint ma a PS.
Ha van egy délutánod rá akkor van egy nagyon részletes dokumentumfilm az amerikai smash közösség múltjáról [link]
Tian66: Sajnos az SC2-t még a Blizzard is a háttérbe helyezte az Overwatchal szemben, már a Blizzcon első napján lezavarták a WCS top8 meccseit, aztán a con összefoglalóban meg se említették..
-
válasz
l.skywalker #11 üzenetére
Jó-jó, azért elvoltunk idén is. És jövőre bőségesen "kárpótolva leszünk" ezért.
Már előre félek, h mennyit fogok játszani. Idén azért elég rendesen sikerült leszoknom a gamerkedésről. -
l.skywalker
titán
válasz
bulikavagyok #10 üzenetére
A másik díjátadón a WoW Classic lett az év játéka. 2019-ben egy 15 éves játék újrakiadása - ez mindent elmond az évről
-
Most én vagyok vak, vagy a Days Gone tényleg nem kapott egy jelölést sem?!
Amúgy elnézve ezt a listát valóban elég gyenge év volt ez. -
tibaimp
nagyúr
Kíváncsi leszek, jövőre a Cyberpunk 2077 mit fog tarolni....
-
l.skywalker
titán
Nagyon meglepett az eSportoló kategória jelöltjeinek listája. Főleg, hogy azt sem tudom, hogy mik vagy kik ezek
-
Tian66
senior tag
Hogy van az hogy az e-sport kategóriában meg sincs említve sose a StarCraft2 vagy az IEM.
Értem hogy stratégiai játék, de elég nagy a néző és játékos bázisa. -
Mustaros
aktív tag
válasz
markknight #2 üzenetére
Nekem a resident 2 vel nincs bajom , szerintem jól sikerült.
-
mike1334
veterán
Legjobb esport edző? Mit tud? "Gyorsabban klikkelj"?
-
Lacee1986
senior tag
Végignézve a listát eléggé látszik mennyire gyenge év lett a 2019. A Control mire kapott ennyi jelölést például?
-
Wesder
titán
válasz
markknight #2 üzenetére
Azért amit ebben a generàcióban az MS összehozott az 3 Forza meg egy Gears5. A többi kb felejthető. Na jó meg a Cuphead.
-
markknight
veterán
De úgy amblokk a super smash bros mint év játéka is egy vicc kategória a Resi 2-vel karöltve. A Gears 5 előbb lehetne év játéka mint ez a marios bohóckodás, de hát mivel Microsoft, ezért nem kap szart se a médiától. Kezd mondjuk ez a része undorító lenni számomra, pedig jelenleg ps-em van.
-
Mustaros
aktív tag
"Legjobb verekedős játék:
Dead or Alive 6"Jó vicc , az egy hulladék szilikon mell fizika szimulátor..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest