Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Hővezető paszták
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
válasz
iMaverick #11 üzenetére
40ezerért vettem a VSX515 plusz 250W yamaha sub ládával+ 2db AEG 150W front,quadral közép és 2 db 150W-os Jamo ládával egy ismerősömtől +bluetooth-os cuccal hogy telóról is tudsz vagy tabról is meghajthatod sztereóban.
Jóval áron alul sikeredett a vétel.az erölködő többet ért,csak sub gari levelen 38000Ft szerepelt.
Én ennyire nem értek hozzá mi mivel szól a legjobban mivel nekem nincs TV-m csak projektorom mindem PC ről megy,1 év telt el mikor optikával az első filmet megnéztem 5.1-be,addig csak szereóba használtam 6ch -ban ,néha zene,a gyerek miatt az is kis hangerőn.
A kis 3W-os Jam plusszom többet megy mint a nagy cucc,de 40 rongyért nem volt szivem ott hagyni,ezért mevettem ennek már 4 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest