Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz #32839680 #61 üzenetére

Engem is megcáfoltak anno ,hogy hülyeség amit írok és jó a amd driver. Persze otthon meg én szívtam a játékokkal. Öreg online FPS-t tolok. Amikor ahhoz raktam fel drivert , nem volt jó az új single játék. Ha meg az új gamehoz, akkor szarakodott az öreg 8 éves multi. Tök jó , hogy választanom kellett. Szűz Windowsra ( mert persze azt is letöröltem, mert megkaptam a fórumon hogy biztos az a rossz)ugyan azt produkálta.
    Hát döntöttem a zöldeknél. Jól tettem. Azóta semmi gondom ilyen téren. Ez itt nem a reklám helye, csupán saját tapasztalat. Ha kell újra veszek piros kártyát, de ahogy egyszer is szívok miatta, megy a levesbe. 3 éve amióta zöld kártyát használok nincs ilyen jellegű problémám. nem hinném , hogy le kell szólni valakit, mert nála problémás volt egy egy kártya. Nálunk lehet , hogy adott összetevőkkel és játékokkal léptek fel a gondok, ki tudja. 750 Ti kártya van a gépemen. GTA 5 gond nélkül elindult, semmi fél e anomália nincs. most mondjam azt ,hogy milyen király? nem mondom, elhiszem hogy másnál meg problémát okozott a 750 kártya.
    Nekem eddig mázlim volt ilyen téren a zöldekkel, de nem is játszok minden héten új játékkal, az tény.

Új hozzászólás Aktív témák