Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#32839680 #61 üzenetére
Engem is megcáfoltak anno ,hogy hülyeség amit írok és jó a amd driver. Persze otthon meg én szívtam a játékokkal. Öreg online FPS-t tolok. Amikor ahhoz raktam fel drivert , nem volt jó az új single játék. Ha meg az új gamehoz, akkor szarakodott az öreg 8 éves multi. Tök jó , hogy választanom kellett. Szűz Windowsra ( mert persze azt is letöröltem, mert megkaptam a fórumon hogy biztos az a rossz)ugyan azt produkálta.
Hát döntöttem a zöldeknél. Jól tettem. Azóta semmi gondom ilyen téren. Ez itt nem a reklám helye, csupán saját tapasztalat. Ha kell újra veszek piros kártyát, de ahogy egyszer is szívok miatta, megy a levesbe. 3 éve amióta zöld kártyát használok nincs ilyen jellegű problémám. nem hinném , hogy le kell szólni valakit, mert nála problémás volt egy egy kártya. Nálunk lehet , hogy adott összetevőkkel és játékokkal léptek fel a gondok, ki tudja. 750 Ti kártya van a gépemen. GTA 5 gond nélkül elindult, semmi fél e anomália nincs. most mondjam azt ,hogy milyen király? nem mondom, elhiszem hogy másnál meg problémát okozott a 750 kártya.
Nekem eddig mázlim volt ilyen téren a zöldekkel, de nem is játszok minden héten új játékkal, az tény. -
Ennél hírnél ezen akad fent mindenki, hogy 4 gtx volt a gépben. Majd egy ekkora cég a szaksajtó elé kiáll egy P3 laptoppal. ugyan már. Ez presztízskérdés is.YT tele van videókkal hogy ugyan azon anyag egy azon gépen dx 12 alatt mennyit gyorsul.
Ha nem így lesz, akkor is rohadt szép lett ez az anyag , Realtime az egyik legszebb amit valaha láttam. Még egy ilyen minőségű demóban sem variáltak közben a fényekkel , a megvilágítással a bemutató alatt, max előre renderelték. -
Nem kell. Ez reklám volt az nvidiának és a cégnek aki támogatta. Ekkora cég, mint a Square nem fog amúgy sem kockáztatni, felesleges is. A dx 12 volt a lényeg , nem a gép tudása. A Gép csak egy holt biztos alapot adott, hogy ne legyen semmi probléma és blama a bemutató alatt.Nem hinném hogy vért izzadtak a kártyák .
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS routerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest