- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cskamacska
üzenetére
gondolom mostanra kipofozták, de sokéve a térkép szélén scrollozva (c&c alatt) totál "szétesett" a kép - én akkor félredobtam és azóta nem jött a hangulat és el is felejtettem

(renegadeX ugyanez: bugtenger... de nyilván azt se néztem 3+ éve, utoljára talán valami unreal endzsinesedéskor(?))
szóval engem nem zavarna egy polírozott remazter, amit nem kell kéthavonta csekkolnom, hogy készvanemár
(magaslabda, ismerve a mai játékok rilizkori állapotát és a patch életutukat.... tudom
) -
Chaser
legenda
válasz
cskamacska
üzenetére
röviden kotsogok'
szerencsére nem sok játék érdekel, sőt, kevés érdekel
ők csinálják még az nfs szériát? az is mekkora gány lett, forza lazán veri - nálam biztos - -
Chaser
legenda
válasz
cskamacska
üzenetére
nem ismerem, azt sem tudom mennyibe kerül egy fejlesztés, sztem sokan vennék "öregek", csak legyen tisztességes
generalshoz pl írtó jó pofa modok vannak, és rajongó félék csinálták -
kikikirly
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Gondolom belehaltak volna ha így 2019 táján egy Supreme Commander,ne adj isten Men of War komplexitásu fizikát alávágnak.
Az eredeti játék óta eltelt 20 év, animációk,effektek,stb persze hogy le van maradva.
Fejlesztőknek nem jut eszébe hogy ezen magasabb felbonású textúrák, és spritoktól a játékmenet ugyanúgy 20 éves???Biztos eszükbe jutott csak tojnak rá.Pedig akkora potenciál lenne a Remasterelés/Remakelésben lásd Remake Resident Evil 2.
Ahogy az épületek eltűnnek abba a gagyi robbanásba, nevetséges,szánalmas nem is tudom melyik jelző illik rá jobban.Halottnak a csók ez a fajta Remasterelés. -
Chaser
legenda
válasz
cskamacska
üzenetére
azért kicsit modernebb verzióban is megnézném a red alertet
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Milyen okostelefont vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Linux felhasználók OFF topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(magaslabda, ismerve a mai játékok rilizkori állapotát és a patch életutukat.... tudom