- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cskamacska #11 üzenetére
gondolom mostanra kipofozták, de sokéve a térkép szélén scrollozva (c&c alatt) totál "szétesett" a kép - én akkor félredobtam és azóta nem jött a hangulat és el is felejtettem
(renegadeX ugyanez: bugtenger... de nyilván azt se néztem 3+ éve, utoljára talán valami unreal endzsinesedéskor(?))
szóval engem nem zavarna egy polírozott remazter, amit nem kell kéthavonta csekkolnom, hogy készvanemár
(magaslabda, ismerve a mai játékok rilizkori állapotát és a patch életutukat.... tudom
)
-
Chaser
legenda
válasz
cskamacska #17 üzenetére
röviden kotsogok'
szerencsére nem sok játék érdekel, sőt, kevés érdekel
ők csinálják még az nfs szériát? az is mekkora gány lett, forza lazán veri - nálam biztos - -
Chaser
legenda
válasz
cskamacska #13 üzenetére
nem ismerem, azt sem tudom mennyibe kerül egy fejlesztés, sztem sokan vennék "öregek", csak legyen tisztességes
generalshoz pl írtó jó pofa modok vannak, és rajongó félék csinálták -
kikikirly
senior tag
válasz
cskamacska #13 üzenetére
Gondolom belehaltak volna ha így 2019 táján egy Supreme Commander,ne adj isten Men of War komplexitásu fizikát alávágnak.
Az eredeti játék óta eltelt 20 év, animációk,effektek,stb persze hogy le van maradva.
Fejlesztőknek nem jut eszébe hogy ezen magasabb felbonású textúrák, és spritoktól a játékmenet ugyanúgy 20 éves???Biztos eszükbe jutott csak tojnak rá.Pedig akkora potenciál lenne a Remasterelés/Remakelésben lásd Remake Resident Evil 2.
Ahogy az épületek eltűnnek abba a gagyi robbanásba, nevetséges,szánalmas nem is tudom melyik jelző illik rá jobban.Halottnak a csók ez a fajta Remasterelés. -
Chaser
legenda
válasz
cskamacska #11 üzenetére
azért kicsit modernebb verzióban is megnézném a red alertet
Új hozzászólás Aktív témák
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő