Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
cskamacska #13 üzenetére
nem ismerem, azt sem tudom mennyibe kerül egy fejlesztés, sztem sokan vennék "öregek", csak legyen tisztességes
generalshoz pl írtó jó pofa modok vannak, és rajongó félék csinálták -
kikikirly
senior tag
válasz
cskamacska #13 üzenetére
Gondolom belehaltak volna ha így 2019 táján egy Supreme Commander,ne adj isten Men of War komplexitásu fizikát alávágnak.
Az eredeti játék óta eltelt 20 év, animációk,effektek,stb persze hogy le van maradva.
Fejlesztőknek nem jut eszébe hogy ezen magasabb felbonású textúrák, és spritoktól a játékmenet ugyanúgy 20 éves???Biztos eszükbe jutott csak tojnak rá.Pedig akkora potenciál lenne a Remasterelés/Remakelésben lásd Remake Resident Evil 2.
Ahogy az épületek eltűnnek abba a gagyi robbanásba, nevetséges,szánalmas nem is tudom melyik jelző illik rá jobban.Halottnak a csók ez a fajta Remasterelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő