- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- LG LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
audi100td #138 üzenetére
Nem néztem meg részletesen a listákat, mert szerintem nem éri meg sem a németektől sem az osztrákoktól vásárolni. Az ő áraik számomra nem mérvadóak. Ezen felül baromi drágán szállítanak ide, már ha egyáltalán szállítanak. Ergo idehaza elsősorban az a mérce ami bárki számára elérhető.
A többit tényleg nem tudom mi alapján írtad, vagy hogy jön most ide. Emlékeztetőül: ebből indult ki az egész. Itt egy szóval sem írtam, hogy az i3-2100 az A8-3850 ellenfele lenne. Sőt, ha megnézed, hónapokkal ezelőtt itt is arról papoltam, hogy árban az A8-3850 ellenfele az i3-2120.
-
Oliverda
titán
Mivel dual graphics esetén a diszkrét kártyára kell csatlakoztatni a megjelenítőt, ezért ez máris kiesett. Ahhoz, hogy ez működhessen először azt kellene megoldani, hogy a diszkrét kártya frame buffer tartalma zökkenőmentesen (az fps csökkenése nélkül) el tudjon jutni valahogy az alaplapi kivezetéshez, ha éppen az a kártya aktív. Gondolom ezt egyelőre nem olyan egyszerű kivitelezni 148 féle különböző felépítésű megoldással, így inkább nem is szenvednek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest