- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki nem emlékszik rá (vagy ideiglenes amnéziát kap) hogy az AMD volt az aki volt olyan kedves hogy az AM2-AM3, CPU-alaplap párosításokat megengedte.
De emlékszik. A múltbéli dolgok nem védik meg a jövőbeli szidalmaktól.Szerintem a fogyasztás eléggé objektív dolog de mégse..
Teljes mértékben azok. És nem a TDP meg egyéb hárombetűs varázsszavak alapján, hanem mérőeszközök segítségével. És azok bizony azt mutatják, hogy a Trinity alapjául szolgáló Bulldózer (tudom ezt majd Piledrivernek fogják hívni, de csodák nincsenek) magok bizony egy kazán teljesítményével képesek fűteni. -
Seaky
tag
Na megvan mit felejtettem el..
A mag/modul/HT (HyperTrading) viszonyait. Az Intel bevezette a HT-t ami már a P4 időkben sem volt sok értelme de legalább lehetett villantani hogy + még 1 szálon futnak a dolgok (mintha még 1 mag lenne a gépbe). Persze azt már sokan elfelejtik hogy ez a technologia maximálisan 20%-ot hozhat a konyhára de sajnos kb. ennyit is ronthat az igazi mag teljesítményén programtól függően. Azért mosolygok amikor s1156-os i5-ből 2 db igazi 4 magos van (750 és a 760) a többi HT-val megtoldott 2 magos és még is azt hiszi a User hogy 4 magja van hiszen a Windows eszközkezelője annyit mutat: 4-et vagy a 6 magos i7-nél 12-t!!!
Nos az AMD megoldása kicsit más mert nem vesz vissza a teljesítményből ha valami nem passzol és akar 80%-ot is lehet nyerni vele. Tehát az én szemembe ez inkább jelent plussz egy szálat mint a HT. És pont azt a részt osztotta meg (rakott 1 modulba 1-et) amit a hétköznapi használat során nem használnak a programok annyira. És bár nekem is 750i5-m van (2.66GHz@3.8) még is az AMD döntései Userbarátibb mint az Intelé szerintem.Azt már mindenki maga döntse el hogy ebből melyik tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged