Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
No nézzétek mit találtam, alma a köbön:
Eredetileg egyébként a linus féle viccesnek szánt változatban látható usb tápos hdmi (és más) bemenetes monitorokra kerestem rá (GeChic 1503h)
-
komi77
senior tag
Én nagyra értékelem az igyekezetet és az innovatív megoldásokat. Itt nagyra tudom értékelni, hogy legalább a mai divat trendeket követi, ami az egyszerűségről, naturalizmusról szól.
Azok a zsanérok ráadásul ilyen szépen párba válogatva igazán egyedivé varázsolták a sok tucat termék között.
Azért titkon azt vártam, hátha előveszi az akkus behajtót meg a rájzercsavarokat, sajna nem így lett
-
BiP
nagyúr
"azokat az emberkéket figurázza ki, akik DIY építenek hasonló okosságokat. "
Miért is? Aki igénytelenül csinál DIY-t, azt ki lehet figurázni, aki igényes a saját munkájára, azt meg nem találja be."De mellettem egy ilyen multi display cuccot ki ne nyissanak, mert belehajtogatom a felhasználóját is
"
Ha valaki melletted kinyit egy ilyet, ott nem a 3 kijelzővel van a baj, hanem a tulajdonos fejében vannak gondok a társas együttélésről alkotott fogalmak terén. (emiatt meg is érdemli az összehajtogatást) -
_Smooth
senior tag
Köszi
Nem ezzel van a gond, hanem, hogy kit céloz vele. Ezzel azokat az emberkéket figurázza ki, akik DIY építenek hasonló okosságokat. Nem pedig a razer által kínált őrületet.
Akkor inkább egy quality built gépet szedtem volna elő, először +2 megjelenítővel, majd abból is +2, majd még további +2 minden meglévőből.
Persze, lehet, hogy félreértettem és valóban nem a Razer cucca volt a célpontDe mellettem egy ilyen multi display cuccot ki ne nyissanak, mert belehajtogatom a felhasználóját is
-
tibaimp
nagyúr
válasz
7Heads Drago #48 üzenetére
Az OK, de az alapötlet akkor is oda basz, és mondjuk meg őszintén, a Razer sem gondolta, hogy tömegtermék lesz. Ez csak "erőfitogtatás" volt, mi ilyet is tudunk. Eleve 3 db 4k monitort akartak meghajtani egy 1080-al! Halott ötlet.
-
kovy79
őstag
Az igénytelenség netovábbja ez a kivitelezés!
Lehetett volna sokkal jobban/szebben csinálni, ráadásul úgy, hogy szétszedhető legyen és így nem kellene egy fél buszt elfoglalni vele.
A srác tuti, hogy tisztában is van vele, csak így jobban meg lehet trollkodni az alapötletet... -
Danex
addikt
válasz
7Heads Drago #35 üzenetére
Youtube videók vágására szerintem ugyan úgy használható, hisz az oldalsó monitorokon többnyire fix kép megy, illetve ahogy írták programozáshoz is ideális lehet.
-
tibaimp
nagyúr
Szerintem gagyi.
-
dabadab
titán
válasz
7Heads Drago #35 üzenetére
"Az hogy egy sima ablakot áthúz a másikba, már azt jelenti hogy használható?😂😂😂"
Ja, mindig elfelejtem, hogy sokak számára a számítógépek egyetlen felhasználási területe az, hogy játszani lehet rajtuk, esetleg filmet nézni.
Excel, Visual Studio, szóval azok a dolgok, amikkel az emberek ténylegesen dolgozni szoktak, simán elmennek azokon az USB-s kijelzőkön.
-
Z10N
veterán
válasz
MaxxDamage #1 üzenetére
Portable Eyefinity
-
Pötyi
őstag
Csak nehogy beperelje a Razer az ezermestert, mert azzal, hogy a premier előtt bebizonyította a termék használhatatlanságát, azzal súlyos bevételkiesést okozott a cégnek. Így, hogy széles néptömegek látták, hogy szar az ötlet, így már senki nem fogja megvenni.
-
_Smooth
senior tag
MacGyverIT... Borzasztó. Egy ilyet kihajtogatna mellettem a gépen, visszakézből törném le először a felém eső oldalt, majd a túlsót is (csak úgy)...
Igénytelen, gusztustalan, useless. -
Gaga
tag
Definitly!
-
dabadab
titán
válasz
7Heads Drago #32 üzenetére
"Aki kicsit is ért hozzá az tudja hogy eleve használhatatlan lenne az egész, mivel hardveresen nem tudja ezt egy laptop kezelni."
Aki meg egy kicsivel jobban ért hozzá vagy legalább belenézett a videóba, az látta, hogy tudja kezelni.
-
7Heads Drago
veterán
De jót nevettem.
Aki kicsit is ért hozzá az tudja hogy eleve használhatatlan lenne az egész, mivel hardveresen nem tudja ezt egy laptop kezelni. És akkor még nehéz is, meg sérülékeny is. -
KisDre
senior tag
válasz
Tigerclaw #20 üzenetére
Lehet behozta már a videó bevétele a laptop árát
Az USB-s monitorok meg szerintem csak szimplán gázak és azért darabos.
(#29) Boxi88
Az első link nem rossz, most látok ilyet először, inkább tűnik mobilisnak mint a 3 monitor (Főleg ezzel a sínes egybetolás módszerrel). A kihajtható "billentyű"monitorost viszont parasztvakításnak gondoltam már elsőre is, mikor szembe jött velem valamely hírmorzsánál, vagy nagyon szűkös a kiaknázhatósága. -
oriic
HÁZIGAZDA
Én a helyében nem ragasztottam volna, hanem megfúrom.
Facsavarral.
-
nyunyu
félisten
Még a végén ezt is színesfémnek nézi valaki, mint a CES sztárját.
-
Formaster
addikt
Barkácsból jeles
-
pityaa23
senior tag
Szerintem meg szimplán egy poén akart lenni, komolyra véve. Nem gondolhatjátok komolyan, hogy ilyen ragasztásokat, meg direkt különböző zsanérokat használt fel. Én mindenesetre jól szórakoztam.
-
Armahun
addikt
válasz
FuRiONight #16 üzenetére
Ráadásul a négy zsanér három féle.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem nem gondolta át igazán a dolgot előtte, aztán biztos aludt rá egy hetet, hogy vajon be merje mutatni. Nagyon barkács azokkal az ajtópántokkal, a hordozhatósága egy nagy nulla és ahogy szépen be is mutatta, van ahol használhatatlan. Az vajon minek köszönhető, hogy használhatatlanul darabos már a desktopon is egy ablak arrébb húzása?
-
x_o_n
veterán
éljen a házi barkács
bár az usb helyek elfoglalására is kitalálhatott volna valamit
-
kromatika
veterán
Érdekes.Ügyes.
-
FuRiONight
addikt
Ez tipikus kókànyolàs. Ajtó zsanért hasznàlni...
-
ericssonfan2
tag
Ügyes. Azért kell még reszelni az ötleten...
-
Turmoil
senior tag
Egy FullHD-t dobott elsőre a rendszer 202 GBP (73kHUF) árban: Asus MB168B+
Tovább keresgélve 130-200 közöttiek jöttek fel.
-
csuzda
aktív tag
-
Ügyes, de haszontalan.
-
csuzda
aktív tag
Mennyibe kerül egy ilyen monitor?
-
troviko
senior tag
Úgy érzem kicsit elvesztette a dolog a mobil jellegét, de hát istenem...
(Őszintén, sosem kéne egy ilyen toldozott sz*r...) -
Lacok
őstag
Igazi sufni tuning.
-
lofagi
addikt
A Házi barkács topicunkban simán megállná a helyét!
-
hemaka
nagyúr
Mi ez a szar...
-
komi77
senior tag
Ez annyira szar, hogy már tetszik
-
Lol, felengedték egy repülőre?
-
törölt tag
Jól megcsinálta.
Ügyes.
-
Felhőtakaró
tag
Közveszélyes !
-
Ez beteg !
L
Új hozzászólás Aktív témák
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- 11gen i5 ös HP 17-cn0800ng laptop
- Hp Zbook Studio G8 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest