- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
Ez csak egy PC-s gameplay videó. Nem tudom minek titulálni a fejlesztés jelenlegi szintjét. Jelenleg pedig még hivatalosan és nem hivatalosan sincs a játék fejlesztés alatt. Hogyha kiadják az első videót amin Tegrán fogják futtatni a Battlefield 3-at, akkor is csak egy korai alpha szintről beszélhetünk.
-
Dany007
veterán
Pedig egyet értek a kollégával én is.
Ez nem más, mint egy lebutított PC-n futtatot játék amin azt próbálják bemutatni, hogy kb milyen lenne a játék azon a bizonyos Tegrán.Tehát nincs semmi konkrétum, semmi kézzelfogható. Csak van egy elképzelés, amit egy meglévő PC segítségével bemutattak.
Majd ha meglesz az a Tegra és meglesz az ARM-es portja a játéknak, na akkor lesz konkrét kézzel fogható valami amit bétának lehet nevezni.Btw első körben nem néztem meg a videót. De itt annyi mondták, hogy szar meg fos meg minden hogy muszáj volt megnéznem...
És b...meg tényleg az. =/ Azok a bútorok ott a szobában az elején kb mintha én rajzoltam volna Paint-ben... Valamit biztos elszúrtak mert így ránézésre 1-2 mai mobilos játék komolyabb, mint ez. Pedig 720p-ben néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat reméli, hogy számos PC-s játéknak lesz ARM-os portja.
- Kalandor: Habemus papam
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mobil flották
- TCL LCD és LED TV-k
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest