- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu85
őstag
sztem a cím alapján is a grafikáról szólt ez a demó, úgyhogy ne ríjunk a játékmenet miatt
igaz télleg igazi vicc.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #11 üzenetére
Valszeg 1080Ti, leírásban csak annyi van hogy GeForce GTX.
-
Jhonny06
veterán
válasz
SnoozyBird #2 üzenetére
Elég régóta.
-
tepenzed
őstag
azt kéne felfogni, hogy a gyenge hardwares 30 fps konzol tábort nem lehet összeereszteni az új konzolok 60 fps-ével (4k-ba nem valószinű hogy meglenne, de 1080p-ben simán), mert az iszonyatosan nagy előnyhöz juttatná az új gépek tulajait, szétszedni meg nem lehet a tábort. Elég egyszerű a dolog, a lock nem a teljesítmény miatt van, hanem a balance okából.
Az meg, hogy melyik videókártya mennyibe kerül teljesen mindegy, egy tömegcikk legyártásánál nem ugyanannyiba fog kerülni és összehasonlítani sincs értelme, mert konzolnál egy hw-re (mostmár kettő) fejlesztik le a játékot, így amúgy se azt a teljesítményt nyújtaná
-
NandorHUN
addikt
-
arc82
tag
Azért egy fps játék 30fps limitel konzolon azért nem semmi.Azért az xbox x-en csak elment volna.Igaz a 1080ti már maga többe kerül mint a xbox one x.Kíváncsi leszek rá az elsőt sokat toltam csak azok a drága dlck.
-
ForRedGlory
félisten
Ez milyen NVIDIA kartyan fut? Gondolom 1080TI.
-
Nem tudom, ez nekem így nagyon üres ,semmitmondó volt. Az ellenfelek meg... semmik.
-
XuChi
addikt
Csak hogy egy klasszikust mutassak a multból
-
-
nemszabad
tag
Nem volna rossz, ha egyszer egy olyan tagja is lenne 1-1 fejlesztő csapatnak, aki konyít is valamit a fizikához.
Az első 5-6 találat nem dobja hátra a karaktert, az utolsó, a halálos meg elviszi vagy 2 métert. Miért?!?!
Egy hülye kitalálta ezt valamikor, azóta a többi 'okos' követi.
Arról nem is beszélve, hogy ha őt eldobja 2 méterre a találat, akkor azt is eldobja 2 méterre, aki leadja a lövést. -
ldave
félisten
Szerintem lenyűgöző. Jól áll a Destiny világának ez a 4K.
-
rodrigez
senior tag
válasz
SnoozyBird #2 üzenetére
Rengeteg cuccot én is így tolok. A TPS-ektől (Tomb Raider-től, Batman, stb.) kezdve a magától értetődő platformereken át néha az FPS-ig.
Sokszor kényelmesebb mint kepeszkedni a bill+egér felett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SnoozyBird #2 üzenetére
Sok fejlesztő így tolja valamiért.
-
SnoozyBird
csendes tag
Mióta szokás PC-n gamepaddel tolni fps-t?
-
CocooN-z
őstag
"Monitor, is that you?"
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA egy rövid trailerrel mutatta be, milyen lesz a PC-s változat.
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest