- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attól függ, milyen a tápkábel csatlakozója, ami a hátsó panelhez vezeti a kakaót.
Lehet lapos kialakítású is, pl. mint a Metis esetében... aztán majd a tényleges tesztekben meglátjuk. Már én is kíváncsi vagyok."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
Piftuka
veterán
-
válasz
HELLAFLUSH #1 üzenetére
kár, hogy csak 1 slot-os, low profile-os VGA-t lehet beletenni, az alsó venti kilövésével!
Így pontos.Egyébként én először csak a hibáit láttam a háznak, de ahogy egyre többet nézegetem, annál jobban tetszik.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
Fred23
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #1 üzenetére
Igen, de valamit valamiért. Nagyon szép kis ház lett szerintem.
Én azt a 70 mm magas prochűtőnek való helyet keveslem kicsit, de itt is tartom, hogy persze, lehetett volna szélesebb, de annak is lenne ára.Nem zárom ki, hogy esetleg jövőre erre váltok a Metis Plus-ról, de perpill nem férnék el benne.
[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
kár, hogy csak low profile-os VGA-t lehet beletenni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 7 literes térfogatú, igényesnek látszó csöppség egy helyett két bővítőhellyel talán egy fokkal kívánatosabb volna.
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Politika
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Kolink RGB ventilátor szett (4db venti) (vezérlővel, távirányítóval)
- Hibátlan - SHARKOON CA I mini-ITX szálcsiszolt alumínium számítógépház
- Hibátlan - Cooler Master Hyper 212 EVO - Thermaltake UX100 ARGB processzor hűtők
- Új és Használt 120mm - 360mm Vízhűtések Hatalmas választékban!
- Hibátlan - CORSAIR VS650 650W ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest