- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz
xboxfreak #50 üzenetére
Semmi gond, én is elnézést kérek. A Suicidal Angels nem tartozik a kedvenceim közé, de valóban hallottad őket Pro-Ject lemezjátszón? Nekem ELAC FS 189 hangfalaim vannak, egyelőre jól elvagyok velük. Ha cserére szánom el magam kompletten fogom megtenni, most még úgy érzem jól válogattam össze anno a dolgokat
-
kolopele
nagyúr
válasz
xboxfreak #30 üzenetére
Gratulálok, az is a kiszemeltek között volt meg egy Music Hall MMF 7.1, de ennek fogott meg jobban a hangzása. Az ember egyébként is mindent az adott zenei világához választ ki, mert hallottam én olyan hangfalakat is már ami egy ház ára volt és gyönyörűen szólt belőle Mozart de egy Deep Purple - nél vagy Metallica - nál elhalálozott.
Rocket6: Normális ember zenét hallgat egy lemezjátszón és az én két gyerekem is belenőtt a rock műfajába, szóval nem fogják azt csinálni amit te írsz
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az SP10 sorozat egy új taggal bővül, a prototípust már be is mutatták, mi meg lefotóztuk.
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest