Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz Stauffenberg #7 üzenetére
mert laposan a halántékód környékén van, amivel nem csapod oda magad, amikor mondjuk bukfencezel egyet előre. a gopro viszont kiáll a siakodról, csúnyán le tud törni/esni, nekem totál nem szimpatikus. az pedig, hogy mindenki ezt veszi, mert agyon van reklámozva, nem jelenti azt, hogy jó is ez a megoldás. csak a sz*r és a legyek esetét tudom felhozni példának
A vér nem válik VAZZE!™
-
oraihunter
aktív tag
-
StLui
veterán
válasz Stauffenberg #9 üzenetére
annyi van az érvben, hogy mindenkinek eléggé kiállt a sisakról a gopro és a tartója, ha ezt meg csak a szemüvegre felfűződ máris kevésbé sérülékeny, pláne a felfüggesztés
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Stauffenberg
nagyúr
Na ez az. Baromi divatos és már csak a márkanév miatt is sokan ezt veszik.
Az persze tök más, hogy neki nem tetszik, én ezt abszolút ráhagyom, nekem is jobban bejön a Sony formája.
Csak az kicsit fura, hogy "snowboardosoknak használhatatlan a gopro", ami ugye butaság. A legtöbben pont GoPro-t használnak. Nekem is van egy tucatnyi snowboardos haverom és mindegyik azt használja. Épp olyan kötelező márka lett, mint mondjuk a Sherpa, North Face vagy az Oakley.
-
orbano
félisten
válasz Stauffenberg #5 üzenetére
akkor nézzük a gyakorlati oldalát: nem annyira jó benne esni... meg keresgélni utána a másfél méteres porhóban és akkor is hülyén néz ki egy ilyen cucc a fejen
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
snowboardosoknak használhatatlan a gopro szvsz (én legalábbis biztosan nem csinálok hülyét magamból egy bumszli féltéglával a fejem búbján, vagy a siak oldalán). ezt meg rohadt kényelmesen lehet rögzíteni a szemüveg pántjához, ráadásul a csuklóra erősíthető vezérlő is parádésnak tűnik, idei szezonban ki lesz próbálva
A vér nem válik VAZZE!™
-
t72killer
titán
Nincs "zoom" és 4k, mint a GoPro-nál
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest