- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Stauffenberg #7 üzenetére
mert laposan a halántékód környékén van, amivel nem csapod oda magad, amikor mondjuk bukfencezel egyet előre. a gopro viszont kiáll a siakodról, csúnyán le tud törni/esni, nekem totál nem szimpatikus. az pedig, hogy mindenki ezt veszi, mert agyon van reklámozva, nem jelenti azt, hogy jó is ez a megoldás. csak a sz*r és a legyek esetét tudom felhozni példának
-
StLui
veterán
válasz
Stauffenberg #9 üzenetére
annyi van az érvben, hogy mindenkinek eléggé kiállt a sisakról a gopro és a tartója, ha ezt meg csak a szemüvegre felfűződ máris kevésbé sérülékeny, pláne a felfüggesztés
-
-
Stauffenberg
nagyúr
Na ez az. Baromi divatos és már csak a márkanév miatt is sokan ezt veszik.
Az persze tök más, hogy neki nem tetszik, én ezt abszolút ráhagyom, nekem is jobban bejön a Sony formája.
Csak az kicsit fura, hogy "snowboardosoknak használhatatlan a gopro", ami ugye butaság. A legtöbben pont GoPro-t használnak. Nekem is van egy tucatnyi snowboardos haverom és mindegyik azt használja. Épp olyan kötelező márka lett, mint mondjuk a Sherpa, North Face vagy az Oakley.
-
orbano
félisten
válasz
Stauffenberg #5 üzenetére
akkor nézzük a gyakorlati oldalát: nem annyira jó benne esni... meg keresgélni utána a másfél méteres porhóban
és akkor is hülyén néz ki egy ilyen cucc a fejen
-
orbano
félisten
snowboardosoknak használhatatlan a gopro szvsz (én legalábbis biztosan nem csinálok hülyét magamból egy bumszli féltéglával a fejem búbján, vagy a siak oldalán). ezt meg rohadt kényelmesen lehet rögzíteni a szemüveg pántjához, ráadásul a csuklóra erősíthető vezérlő is parádésnak tűnik, idei szezonban ki lesz próbálva
-
-
Nincs "zoom" és 4k, mint a GoPro-nál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A januári CES-en bemutatott akciókamerát kisebb-nagyobb változtatásokkal sikerült meg kisebb vázba bepréselni.
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Haditechnika, harcászat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest