Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Szerintem ez kényszerhelyzet volt a részükről, biztos vagyok benne hogy mindent el fognak követni a prémium minőség érdekében. Ez inkább jelzés értékű lehetett, kb olyan hogy " itt vagyunk élünk, jövőre jövünk."
Remélem a hangzás megmaradt prémiumnak.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
bteebi
veterán
"A dizájn persze továbbra is elsőrangú, ám kérdés, hogy ez elég lesz-e a sikerhez."
Szerintem elég lesz. A lényeg, hogy jól néz ki és drága . Mert majd burzsujék tutira azon fognak agyalni, hogy még csak nem is back lit LED-es, meg hogy a Pana csúcsplazmáinak mennyivel jobb volt a valós kontrasztja...
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
vinibali
őstag
universal abit érzésem van...
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Warter
addikt
Ezt hívják pénztemetőnek...
-
Hobbbyt
őstag
" ..de legalább nem szűntek meg."
Nem biztos, hogy a márka szempontjából a megszűnés a legrosszabb. Hisz még mindenki úgy emlékszik rá, hogy egy igazi Prémium márka.. de pár ilyen gyenge év után már nembiztos, hogy tartani tudja a régi fényét.
Tucat márkából meg van elég..Persze az ott dolgozóknak ez mindenképp pozitív.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
elefant
őstag
válasz pulutodurumo #1 üzenetére
ezen a téren nem lesz változás. én is húztam a számat, mikor mondta a pofa ezeket.
sajnálom, hogy így alakult, , de legalább nem szűntek meg.
-
pulutodurumo
addikt
Edge LED mi? Ha már egy prémium márkát tolnak ki a gödörből akkor szerintem a képminőség egy fontos szempont kellene hogy legyen. Azaz akár OLED, akár rendes backlit LCD. Ha meg nincs technológiájuk hozzá, akkor mi lesz? Löwe a Teszkóban? De remélem ez a konkrét piacra kerülésig változni fog.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest