- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topik
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lorinser
senior tag
Miért lenne humbug? Minden oldalon megjelnik a fény, nem? Amúgy itt inkább az a lényeg, hogy ez megfelelő lámpákat is vezérel.
Amúgy a Philips EISA díjas UHD TV-nek írásával még adósok vagytok. Írjatok légyszi arról is.
-
kago akira
tag
Jó ötlet tényleg, kár hogy nem terjed el pedig alig kerül + pénzbe
Én most csináltam a monitorom hátsórészére két sor Fehér ledet, és nagyon sokat dob esténként hogy ne fáradjon el a szemem. Igaz nem olyan mint a cikkben látható technológia de már ez is sokat dobott rajta
-
AAAgold
senior tag
miért ne lehetne egy központi helyről megvalósítani a "4oldalas" világítást?
-
Findzs
addikt
nem mindegy hogy van megcsinálva ha jó?
itt inkább azzal van a baj, hogy nem úgy hirdetik a terméket
hiba:
de azért ez azért -
Hát azért sokan erre izgulnak, egy barátomnál láttam egy öreg ambilight-os tv-t és elég meggyőző volt, pedig talán csak az első szériából volt (körben csak egy féle színnel világított)
Ez olyan mint egy tűzpiros Ferrariban a pontatlan üzemanyag fogyasztás visszajelzés .
Meg azért gondolj bele, mekkora cumi lehet a Ferraridat tolni, ha kifogy a nafta belőle...
-
Nem értem igazán, hogy ezt hogy gondolták?...
Lehet, hogy majd a gyártásba kerülő modelleken meglesz a 4 oldalán a led-csík?
Vagy ez az egy led-csík 4 felé szórná a különböző színű a fényt? (mondjuk ezt erősen kétlem, mert csak egy csík, ha talán négyzet alakú lenne)
Vagy azért 4 oldalas, mert 4 felé szüremkedik ki a TV mögül a fény -
nismoka
addikt
Ez ám az innováció..
-
Lewzke
őstag
én csak azért szeretnék ambilightos monitort mert este nincs akkora kontraszt különbség a monitor körül, a szemnek ez mindenképp jobb. enélkül külön világítótestet kell felszerelni a monitor mögé ami persze olcsóbb megoldás
-
Így múlik el egy hihetetlen technológia "dicsősége"
Legalább akkora ötletnek tartom, mint a mágnese töltőcsatlakozót laptopoknál, de sajnos ez is egy gyártó szabadalma (ezért is létezhet még tv fronton, még ha el is adták már őket).
Remélem valaki fogja majd licencelni a nagyobb gyártók közül
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Banggood
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Alpine iLX-W690D
- AUDEZE Maxwell PS gaming fejhallgató headset, fekete! Ajándék WickedCushions EarPad! 1 év gari!
- LG 65" OLED65B49LA 165cm UHD 4K HDR Smart OLED Tv
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest