- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lorinser
senior tag
Miért lenne humbug? Minden oldalon megjelnik a fény, nem? Amúgy itt inkább az a lényeg, hogy ez megfelelő lámpákat is vezérel.
Amúgy a Philips EISA díjas UHD TV-nek írásával még adósok vagytok. Írjatok légyszi arról is.
-
kago akira
tag
Jó ötlet tényleg, kár hogy nem terjed el pedig alig kerül + pénzbe
Én most csináltam a monitorom hátsórészére két sor Fehér ledet, és nagyon sokat dob esténként hogy ne fáradjon el a szemem. Igaz nem olyan mint a cikkben látható technológia de már ez is sokat dobott rajta
-
AAAgold
senior tag
miért ne lehetne egy központi helyről megvalósítani a "4oldalas" világítást?
-
Findzs
addikt
nem mindegy hogy van megcsinálva ha jó?
itt inkább azzal van a baj, hogy nem úgy hirdetik a terméket
hiba:
de azért ez azért -
Hát azért sokan erre izgulnak, egy barátomnál láttam egy öreg ambilight-os tv-t és elég meggyőző volt, pedig talán csak az első szériából volt (körben csak egy féle színnel világított)
Ez olyan mint egy tűzpiros Ferrariban a pontatlan üzemanyag fogyasztás visszajelzés .
Meg azért gondolj bele, mekkora cumi lehet a Ferraridat tolni, ha kifogy a nafta belőle...
-
Nem értem igazán, hogy ezt hogy gondolták?...
Lehet, hogy majd a gyártásba kerülő modelleken meglesz a 4 oldalán a led-csík?
Vagy ez az egy led-csík 4 felé szórná a különböző színű a fényt? (mondjuk ezt erősen kétlem, mert csak egy csík, ha talán négyzet alakú lenne)
Vagy azért 4 oldalas, mert 4 felé szüremkedik ki a TV mögül a fény -
nismoka
addikt
Ez ám az innováció..
-
Lewzke
őstag
én csak azért szeretnék ambilightos monitort mert este nincs akkora kontraszt különbség a monitor körül, a szemnek ez mindenképp jobb. enélkül külön világítótestet kell felszerelni a monitor mögé ami persze olcsóbb megoldás
-
Így múlik el egy hihetetlen technológia "dicsősége"
Legalább akkora ötletnek tartom, mint a mágnese töltőcsatlakozót laptopoknál, de sajnos ez is egy gyártó szabadalma (ezért is létezhet még tv fronton, még ha el is adták már őket).
Remélem valaki fogja majd licencelni a nagyobb gyártók közül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az ígéretekkel ellentétben a négy káva helyett mindössze a tévé közepére építettek egy LED-sort.
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest