Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goblin12
őstag
Nesze semmi, fogd meg jól!
-
Findzs
addikt
vártam aztán vártam és megint csak vártam, de nem történt semmi ebben a videóban
csajoknak jobban örültem volna
-
Vincent_
aktív tag
Ha valakit ez izgalomba hoz, ott tényleg komoly lehet a baj...
-
masholnap
senior tag
jah, csajok jobbak lettek volna, a női nemben egyelőre még mindig nagyobb a ráció
-
szab.tam
nagyúr
a porszívó rendezői oldalról olcsóbb recska téma.
viszont a kattintás, majd a hsz. is kevesebb, gyérebb...-> a hús-vér humán, (ööö: humanoid v2.0, gyk: a nő), nagyobb reakciót kelt.
ez örök. remélem... -
Balrog
tag
Kifejezetten rossz viszonyban vagyok az otthoni LG porszívóval, de egy ilyen csapatot elfogadnék.
-
A jobb hátsónak nagyon jó segge van
-
Jó pofa bemutató volt..
-
Eszleny
aktív tag
Egy macskát tehettek volna valamelyik porszívóra, lehetőleg cápa jelmezben.
-
Az LG talán még a HTC-t is veri a legrosszabb szerviz címért folyó küzdelemben. Soha többé LG-t.
-
banhammer
veterán
Adták volna a demoscenereknek a robotokat, a szart is kipaszírozták volna a hardverből ami ezekben van.
Overdrive - Titan
Sega Mega Drive demó. -
pusszycat
nagyúr
Jó kis csapat, tőlem kapnak egy nagy Igent...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest