- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Amazon Kindle
- Forrmell.enn
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
Új hozzászólás Aktív témák
-
simon0918
tag
Már megvan, de ennyit nem szenvedek vele, felrakom inkább csak mellé, az az ajánlott 16 GB-t belefér
Az asztali gépre telepítésével az lenne a problémám, hogy arról megy a WIFI router, amihez ugye van telepítő CD. Windows alatt nincs is a telepítésével semmi gond, de az Elementary OS alatt, ez hogy kivitelezhető?
-
simon0918
tag
válasz
cuccos19 #172 üzenetére
Köszönöm a hasznos infókat!
Jelenleg egy 64 bites Windows 7 Home Premium van a gépen, kicsit optimalizálva, kikapcsolva a felesleges cuccok. Így egész jól használható. De nagyon tetszik ez az Elementary OS is, így felrakom e mellé
Remélem ha Windowsból telepítem, ugyan úgy ki tudom később törölni a programoknál, mint az Ubuntut. Ha beválik, lehet feltelepítem a régi, lassú, P4-es asztalira is, azon úgyis csak az ősök neteznek
Ui: Bocs a késői válaszért, csak nem volt bekapcsolva az értesítés :/
-
simon0918
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem én is egy jó kis 14" T60-t
Nagyon megvagyok vele elégedve, kisebb játékokhoz, filmezni, sulihoz használom X1300-as karival. Használtan sikerült beszereznem, 50%-os akksival. Későbbiekben szeretnék bele egy SSD-t, plusz ha lehetséges, 4GB RAM-ra bővíteni(jelenleg 3 van benne), és egy T7400-t(jelenleg T5500). Továbbá, ha valaki tudna nekem segíteni, szeretnék beszerezni egy nagyon jó állapotú fedlapot is. Szerintetek az SSD, CPU, és a RAM sokat dobna rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest