Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
De ezek mind mind nagyon távoli dolgok, nagyrészét mi nem éltük át, nem rajtunk keresztül vált valóvá. Talán a válaszlevél ami még ide tartozik
Szóval itt nem a kerék feltalálását feszegettem, hanem amit mi éltünk át nélküle és mára alap szolgáltatássá vált.mod: Bocs a sok off miatt, sorry kedves topikgazda
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
Én is csak azért vettem, mert 5e-ért hozzámvágták
Van egy alap progi, felteszed és minden játék kezeli mint a kisangyalMi még az igazi számtek fejlődés korszakában nevelkedtünk, voltunk tinik
Az első gépemet dzsámperelni kellett, a bios csak dísznek volt. AMD 80 MHz-es procival kezdtem, de az első bekapcsolás előtt beállítottam 100 MHz-re és behugyoztam tőle annyira örültem, hogy bírta isa monokróm monitort már meg sem említem
-
BITBOYS
addikt
válasz
kolopele #172 üzenetére
Én annyira béna vagyok kontrollerrel (fps), hogy nézni is fájdalmas mikor így játszom. Ezért se vettem ilyen stílusú játékokat mikor még megvolt a boxom. Csak autóverseny, verekedős...ezekkel viszont nagyon ment az irányítás.
Pc-hez is vettem egy ps4 kontrollert, forzázni, autós játékokhoz használom a kormányon kívül. -
BITBOYS
addikt
Ha igazán őszinték akarunk lenni saját magunkhoz, akkor ennek az lesz a vége, hogy az ember ebben a formában ki fog halni. Majd valamikor megteremtődik egy nextgen Homo sapiens ami alapjaiban másként kezeli a természetet, a bolygónkat és megteremtik azt az utópiát amit ez a faj már sosem fog megtapasztalni. Csinálhatunk bármit, mehetünk bárhová...mi vagyunk a vírus ami saját magát és a környezetét is pusztítja.
Hmm...ez csak úgy kijött belőlem -
BITBOYS
addikt
Gigabyte X99-SLI [link]
Korábban használtam V2-est is, szintén Giga lappal, de azt nem hajtottam ennyire
A proci/lap közösen szépen elboldogul a 125MHz-es fsb-vel is, plusz a belső cache szorzóját is lehet némileg növelni, nem okoz semmilyen problémát folyamatos használat közben sem.Ja igen, szép összefoglaló lett, gratulálok az íráshoz, teszthez
-
BITBOYS
addikt
Jelenleg, amúgy pedig már több mint egy éve 1650 V3-as procit használok 4.8GHz-en hajtva minden magon.
Ár/értékben szerintem verhetetlen, ráadásul nem is kér sokat 1.290v-on stabil (24/7).
Jók ezek a Xeonok, vagyis a 2011-es platform. Nem is igazán tudom leváltani a rendszert, mert nincs mire, természetesen itt főleg az ár/érték arányra gondolok és kizárólag hétköznapi felhasználásra, játék, net, filmezés mindez 4K monitoron zökkenőmentesen.
Én is kapcsolgattam a ht-t, de nem láttam értelmét kikapcsolva hagyni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest