Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
nálam onnan indult h monitor nem volt a géphez, befogtuk a régi 40" tv-t, gears5-höz nem is volt olyan nagy, de fps-hez már igen, tudtam h a 24" teljesen kiesik, hát legyn 27, vettem egyet, nagyon határeset volt, mivel a syncet se tudta amivel árulták így visszament, jött egy 32-es, na az már igen, először örültem is neki, aztán mellé tettem az ips notebookot és utána már nem ( : ez egy va monitor volt, 4k@60hz, 1080p-ről felskálázva teljesen vállalható eredményt produkált, de valami rusnya két nagy folt volt a panelen, először eltűntek, aztán visszajöttek, mondom ennyiért kösz nem, viszont 32"-ból 1440p@144hz elvétve van, talán lg-nek van két sík va-s modellje, de ez is lg volt, többi meg hajlított, az nekem nem kell, viszont ez alatt a méret alatt inkább nem is játszok egyáltalán, akkora élményt ad fps-nél a 32" h kifejezés nincs rá, ott van az ember teljesen a játékban, de forzához kevés volt persze
konklúzió: ne ülj nagyobb monitor elé és nem lesz baj :dBITBOYS
8,5e-ért kuponoztam le ufóéknál, és ott extraként még a gar is két év ( : felraktam 10-ért hadd örüljön valaki, nem vitték, felemeltem 12 v 13-ra, na annyiért már elvitték :d
nekem az első gépem egy pentium volt, jól átcseszett a helyi számtech bolt, ott a manus anyját is lehazudta ( : de akkor még ugye lövésem nem volt az egészről, aztán lett egy "komolyabb" p3 celeron gép, talán 667@933, arra emlékszem hogy egyszer a magot le akartam kaparni, valami ragasztónak néztem, szerencsére nem tettem :d - ott még nem sík mag volt, hanem egy paca szerűség -, volt egy haver aki mindig telepített amikor szétcsesztem a gépet, egyszer eltörte a lábát, gép újfent szétcseszve, rákényszerültem megtanulni a telepítést ( : egyszer jött egy ötlet h szétkapom a gépet mert csak, minden kábelt felírtam papírra, színüket, alakjukat, mi hova megy, össze is tudtam rakni a gépet ((( : azóta más nem nyúl a gépemhez, valahogy így kezdődött nálam az it vonal, akkoriban net még nem volt csak keveseknek, nekem nem, aztán lett és "kinyílt a világ", valahogy így estem be ph-ra is a 2000-es évek elején
14" _svga_ monitorral kezdtem
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo 3DS és DS topic
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest