Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Azt aláírom, hogy csendesek és megbízhatóak, és megmondom őszintén, nekem bejön a színük is! De nekem egy gyártó se írjon ennyire fals adatot a légszállítást illetően! Amúgy meg már van magyar ventink is (Englide), ami szintén über-halk és jó, úgyhogy én inkább affelé mentem, meg a Scythe S-Flexek felé.
-
proof88
addikt
Arról nem is beszélve, hogy Noctuánál kb fele a valódi légszállítás a ráírtnak ...
-
kelzsoca
félisten
Már megint nyomorék push to pin-es lefogatás, nem igaz hogy nem fér bele valami normális csavaros megoldás ezekbe az árakba
-
Ijk
nagyúr
válasz
Depression #21 üzenetére
Csúcskategória, arról szól, hogy az veszi meg akinek igénye és pénze van rá. Én is szívtam a számat az S-Flexek miatt, de amióta kicseréltem a ventiket azóta szinte néma lett a gép. Mivel gépről hallgatok zenét, nekem megérte, egyébként meg ezek úgyis nagyon sokáig bírják.
-
moha21
veterán
válasz
Depression #21 üzenetére
drága a vörösréz
-
Depression
veterán
22€ egy ventiért? A házam nem ér annyit.
-
F e Z o
veterán
válasz
Translator #18 üzenetére
szvsz simán elviszi...
A noctua venti pedig valóban drága, de ugye a minőséget, meg a halk gépet meg kell fizetni. Nekem pl vizhűtésem van, meg két Scythe venti a házban, egy a tápban. Egyszer kellett beruházni rá, azóta közvetlenül a gép mellett fél méterre is alhatok akár.
-
Translator
tag
Ez a Katana mennyire visz el egy X3 720-at?
-
gV
őstag
nem rosszak azok az Intel gyári hűtők
az E4300-hoz kapottal a procit stabilan tartotta 80 fok alatt 3.3GHz@1.4v-on, felétéve egy 12cm-es 2200rpm-ü ház ventivel megvolt 3.52GHz@1.5v-on bár csak validra meg SPi 1mb lefutásáig kellett birnia, 24/7-ben használt 3GHz@1.27v-on load 67 fok
a Core i7-hez adott a 920-at 3.5GHz@1.128v-on 80 fokon tartja (ez mondjuk már elégé neccesen van meg, de én pont ennyin akartam max járatni -így már a 975 turbos órajele megvan- illetve a hő is az a max ami még elviselhető), idle 48 mig a gyári 2.66GHz@0.944v-on idle 44 load 62 végülis ez maradt 24/7 beállításnak, de ez nem a hűtő sokkal inkább a teljesítmény/fogyasztás mutató miatt
hangjuk persze megjön terhelés alatt, de nekem nem zavaró illetve nálam úgy is szól valami a hangszorókból ami elnyomja őket -
szuper-t
őstag
jézusom :S intel referencia klón:S
de azt az utolsó ventit meghallgatnám érdekelne mire képes az a 2 eltolt bevágás a lapátokon -
- = Zk = -
félisten
a spire mérnökeinek nem szóltak, hogy ilyen hűtőt dobozol az Intel, a procijaihoz évek óta?
bár jobb ha nem szólunk, még a végén újratervezik, és kapunk valami jóféle Zalman klónt.... -
devast
addikt
Noctua nem a magyar piacra áraz, ez tény.
szab.tam teljesen megmondta a frankót, ami kb üti az egész csendes ventillátor témát. Én állat ventillátorom is tök csöndes 2100rpm-en, ha ki van rakva az asztalra. Amint valami borda/rács az útjába kerül... orbitális szélzajAz lesz halk, ami kevés levegőt szállít röviden.
-
Silentfrog
veterán
Tetszenek a bevezető szövegek!
Bár a nyárnak vége de a gépek ontják magukbol a höt.
Én nem tudom az enyém nem ontja már annyira.
Bár olyat meg nem irhatnak ,hogy itt a fütésszezon és a sokkal gyengébb hütésőalkamatosságok is megfelelenek,amig ujra nem jön a nyári 35 fok.
-
Tomi_Sci
őstag
Az a spire nevetséges.
A noctuanal kivancsi lennek a legszallitasra is. -
Tikakukac
titán
Nemár 6-7k egy ventiért elhiszem hogy csendes meg ultrabaró de a határt húzzák meg valahol lentebb egy picit...
-
zbence
aktív tag
A Scythe nagyon konkrét!
-
szab.tam
nagyúr
scythe sflex-szel egy kategória. az sem olcsó....
abból egy 12-es is kb. 4k. ez pedig csak 14-es....a baj az ezekkel a ventikkel, hogy tényleg semmi hangjuk. amikor vettem az sflex-eket, demonstratíve kitették az asztalra egy tápcsatira kötve. kis bolt, semmi zaj. de beépítve azért már más lesz a helyzet: kül. örvények keltette suhugások könnyen kialakulhatnak, amin még a rácskivágás sem segít. nem egyszerű kérdés a halk gép, hiába a drága venti....
-
Móci
addikt
Az a spire hűtő elég gyári képű szerkezet... minek is kell ez nekünk?
Noctua? Fizesd meg! -
L4R$()n
tag
Azért egy ventiért már ennyit nem adnék
(mondjuk én max 3000ret szánok rá ha ventit veszek, bár már akkor is húzom a szám
)
-
Dyno
veterán
Ez a noctua már tényleg vicc, mennyi lesz 6-7K?
Ez már aza szint hogy kőkeményen 60-70%-ban a noctua nevet kell fizetni...
-
lsc
nagyúr
Azért az nevetséges hogy egy "sima" venti majdnem duplája árban egy procihűtőnek /ami nem is gagyi/, noctua ide vagy oda .
-
sp@rtan
senior tag
Ez a Spire úgy néz ki mint a gyári intel hűtő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Spire és a Scythe a processzort hűti, míg a Noctua a meleg eltávolításáért felel.
- Hiányos Thermaltake Level 10 GT számítógépház
- Seasonic FOCUS GX-550 550W 80 PLUS Gold moduláris tápegység,dobozában,összes kábelével!
- GIGABYTE AORUS P850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység,hibátlan működéssel!
- Thermaltake Riing Silent 12 Pro Red CPU Cooler
- Axagon CLR-M2L3 alumínium hűtőborda M.2 SSD-hez
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest