Hirdetés
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Meglepetés: az ARM is belép az NVIDIA titkos klubjába
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Úgy érted vérpistike

Szerintem nem csak official mert több virágbolti windows ismerős jelezte, hogy ott a fehér ablak és frissíthető nekik is. Nem tudom érdemes e váltani. Most egy évig megkapja az ember utána kvázi "rákényszerítenek" egy új windows vásárlásra. Plussz hol az ISO? Hogyan csinálok clean installt ha én azt preferálom?
Értem én , hogy automatikusan frissít, de nem rátelepíteni akarok hanem egy teljesen új rendszert nulláról.
Kérdeztem őket de semmi válasz.Ez olyan amikor a jól bevált használtautódat amit megvettél oda adod egy "elvileg jól működő újabbért" de csak egy évig lehet a tiéd, utána vedd meg ismételten.
Enjoy..
HVG: Arról viszont időnként egymásnak is ellentmondó információmorzsák kerültek elő, hogy a Windows XP-t, Vistát vagy nem legális Windowst használók, valamint a Windows oprendszerrel egyáltalán nem rendelkezők miként juthatnak majd ingyen az újdonsághoz.
A Microsoft most tiszta vizet öntött a pohárba ezzel kapcsolatban. A vállalat tájékoztatása szerint aki a fent felsoroltak közé tartozik, az egyetlen módon juthat ingyen a Windows 10-hez: ha egy hónapon belül feltelepíti számítógépére a Windows 10 előzetes (Preview) verzióját, és ezzel regisztrál a Windows Insider Programba.
Ehhez képest mindenkinek jön a windows upgrade fehér ablak boldog, boldogtalannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Ubiquiti hálózati eszközök
- alza vélemények - tapasztalatok
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- GAMER PC! i7-12700KF / RTX 3060 Ti / Z690 / 16GB 3200MHz / Z690 / 1TB NVMe / 700w!
- Ryzen 5 3600X Komplett PC 32GB RAM, 1.5TB NVMe SSD, Vízhűtés
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest