- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Úgy érted vérpistike

Szerintem nem csak official mert több virágbolti windows ismerős jelezte, hogy ott a fehér ablak és frissíthető nekik is. Nem tudom érdemes e váltani. Most egy évig megkapja az ember utána kvázi "rákényszerítenek" egy új windows vásárlásra. Plussz hol az ISO? Hogyan csinálok clean installt ha én azt preferálom?
Értem én , hogy automatikusan frissít, de nem rátelepíteni akarok hanem egy teljesen új rendszert nulláról.
Kérdeztem őket de semmi válasz.Ez olyan amikor a jól bevált használtautódat amit megvettél oda adod egy "elvileg jól működő újabbért" de csak egy évig lehet a tiéd, utána vedd meg ismételten.
Enjoy..
HVG: Arról viszont időnként egymásnak is ellentmondó információmorzsák kerültek elő, hogy a Windows XP-t, Vistát vagy nem legális Windowst használók, valamint a Windows oprendszerrel egyáltalán nem rendelkezők miként juthatnak majd ingyen az újdonsághoz.
A Microsoft most tiszta vizet öntött a pohárba ezzel kapcsolatban. A vállalat tájékoztatása szerint aki a fent felsoroltak közé tartozik, az egyetlen módon juthat ingyen a Windows 10-hez: ha egy hónapon belül feltelepíti számítógépére a Windows 10 előzetes (Preview) verzióját, és ezzel regisztrál a Windows Insider Programba.
Ehhez képest mindenkinek jön a windows upgrade fehér ablak boldog, boldogtalannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VGA kibeszélő offtopik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest