Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
2 DeathSpank játékot még 360on végigtoltam, de most az új részért kapásból fizettem itt a 6dodót.
-
BlackSoft
addikt
Én úgy gondolom ha jótékony cél, akkor mindegy melyik országról, népről van szó, valahol egy ember örülni fog a segítségnek... (mellesleg magyaroknak már félek bármit is adni, mert nem oda kerül ahova kellene)
Kiviszek 5kg ruhát a vöröskereszt konténerébe, aztán nem tudom beledobni, mert azt látom két "érdekes alak" akinek az igazolványában magyar állampolgárság áll, egymásra mászva próbálnak kipakolni mindent, pedig nem is hajléktalanok, akiknek nincs mit felhúzni és fáznak...
(#9) L_ajos: +1
-
VictorHUN
aktív tag
jó nagy szarok
-
De az Alan Wakes valamilyen szinten szerintem fundraiser volt az Alan Wake 2-höz, mivel pénzügyi okai vannak annak, hogy nem fejlesztik tovább. Mivel magasan a kedvenc játékaim közé tartozik, ezért ami tőlem tellik megtettem a folytatásért. Ráadásul úgy vettem meg, hogy itt van a polcomon már fizikai formában is.
-
BlackSoft
addikt
Egy kis OFF történet, mivel jó párszor vásároltam itt:
Vettem egy csomag Origin játékot 5 dollcsiért, hogy mindent megkapjak, és az utolsó centig jótékony célra adtam. Ezt el is mondtam egy ismerősömnek, mert volt egy olyan játék, ami őt nagyon érdekelte, és mondtam neki, hogy most 5dollcsiért egy rakás másik játékkal egyetemben megveheti, és jótékony célra is küldheti a pénzt, nem az Origin-nek, mint ahogyan azt én is tettem.
Erre szószerint leharapta a fejemet, mondván -Te hülye vagy? Jótékony célra? Biztosan az Originnek adom az egészet, nem a vöröskereszt fog nekem játékot csinálni!
Én azóta is vettem nem egy alkalommal ilyen Steam és Origin bundle játékokat ezen az oldalon, és mindig jótékony célra küldöm az összeget, szerintem ez így helyes

-
FLATRONW
őstag
Ez sem rossz, de az előző heti ajánlat jobb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Gitáros topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- NEC NP-PA550W projektor- 5500 Ansi - távirányitóval
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Logitech z5500 5.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest