- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mati12
senior tag
Érdeklődnék,hogy kültéri futó edzések alatt van-e rá mód,hogy folyamatosan ébren maradjon a kijelző? Vagy ez csak a kerékpározásnál opció?
-
mati12
senior tag
Ha valaki esetleg megunta a GT 2-es (kizárólag fekete színű sport verziójú óráját) én szívesen elcserélném vele egy kb.3 hónapos hibátlan,garanciális 46 mm-es Samsung Galaxy Watchra.
A csere oka pedig...
Az órát anno egy Samsung S9+ hoz vettem amit azóta egy Huawei P30 pro váltott. Lehet,hogy csak az én hülyeségem de szeretem ha a dolgaim egy márkához tartoznak,ezért szeretném ha az órám is Huawei lenne.Huawei okos mérlegem meg már úgyis van...
Ha esetleg valakit érdekelne a csere és hasonló paraméterekkel rendelkező órája van mint amit én ajánlok az privátban jelezze. Az óra helyileg Győrben található.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- World of Tanks - MMO
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest