Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen joysticket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
Single (VNS-L01 , mert elkúrták az elnevezését minden bizonnyal) vagy Dual (VNS-L21)?
Telekomosra VNS-L01, emlékezz vissza a Beta-ra amit feltettél, az is L01 néven volt.
Nekem is az van, de ha nem hiszed el, akkor próbáld meg a másikat, de ha valami balul sül el, akkor ne mondd, hogy nem szóltam.
Most készülök visszatenni én is a 6.0 verziót, mert már önálló hívásindítást is produkált 2-3-at, és az utolsó kellemetlen lett, lököttnek néztek, hogy minek hívogatom pláne este..
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő