Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sanya982

csendes tag

Sziasztok,

örömmel látom, hogy nem csak én váltottam vissza WP-ről! Kicsit sajnálom, mert talán több is lehetett volna a WP telókban.
    Mivel már rég voltam Androidos, így a segítségetek szeretném kérni egyelőre egy - két kérdésben.
    1. mivel nincs titkom a párom előtt, így a telóm természetesen nincs zárolva, ugyanakkor az ördög nem alszik alapon a K&H mobilalkalmazást szeretném újlenyomattal vagy pinkóddal védeni (nem, nem a csajszim miatt, de, ha elhagyom, akkor egy picit megnehezíteném mások dolgát)
    Annyit azért találtam, hogy beállítottam az ujjlenyomatom és bekapcsoltam az "alkalmazás-zár elérését". DE ezután a képernyő lezárásakor is kéri a pin kódot/ujjlenyomatot amit nem szeretnék, illetve az alkalmazásoknál fogalmam sincs hogyan lehet hozzárendelni, hogy az viszont kérje.

Ha kikapcsolom, hogy a képernyő feloldásnál ne kérjen semmit, akkor törlődik az ujjlenyomat...Szóval elvesztem :(

2. látom, nektek nem igazán tetszik a kamera, de azért ezzel kapcsolatban is kérdeznék!
    Hogyan lehet beállítani, hogy a képek automatikusan mentődjenek a google driveba? vagy az alap?

Segítségetek nagyon köszönöm!
    -sanya

Új hozzászólás Aktív témák