Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
GSam Battery -nek van részletes statisztikája ROOT nélkül, de ott a CPU Spy, amivel Deep Sleep -et tudsz nézni.
Amúgy magában az akku statban (programoknál, elemeknél) is látszik, hogy használja -e valami a CPU -t és mennyit.
ANDROID???:
Ugyanaz a helyzet dual-single témában, mint az előző telefonodnál, csak itt még nincs pontos megoldás.Szerk.:
Én általában kintről rendelgetek, vagy kis mobilboltokban szoktam megkérdezni. Pl. KÖKI -ben a felső emeleten van egy bolt a Tesco felöli végén, ahol rengeteg tok van olcsón. Bár P9 Lite -hoz ozz még nem néztem. Illetve Speedshop -nál és egsm -nél szokott lenni jó áron, most is vannak náluk tokok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest