Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balzak83
senior tag
válasz
bb_bence #7461 üzenetére
Én a tempered glassban hiszek, a fólia annyira gyengének tűnik, egy komolyabb becsapódás ellen nem használ.
Eddig full 3D üvegeket kerestem, és próbáltam, ami most volt fent, az csak a peremen volt beragasztózva, középen nem, ezért légrés volt a kijelző és az üveg között, olyan volt, mintha régi rezisztív kijelzőt nyomkodnék. Ráadásul csak az erős nyomást vette be, teljesen érzéketlen volt az üveg. Errő lenne szó
Volt egy Nillkin CP+ is, ez beletakart a kijelzőbe, nem láttam a gördítősávot sehol sem. Ha ez tiszta átlátszó lett volna, nem ilyen festett, akkor tökéletes lenne, de így használhatatlan volt. leszedtem, megkínoztam (egyébként rohadt erős, karikába tudtam hajlítani, és akkor sem pattant el, olló, kés nem karcolta...)
Most ez van fent, nem a legjobb, de talán bírja valameddig, viszont már most karcos...
Az Xprotectoron én is gondolkodok, ha visszatérítik az előző üveget, benevezek egyre próbaképp.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest