-
PROHARDVER!
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy több alkalmazásnál is előfordul amikor alkalmazáson belül rábökök egy videóra akkor kilép az alkalmazásból. Mivel több alkalmazásról is szó van ezért gondolom, hogy nem az alkalmazás hibája.
Találkozott valaki ilyennel, van valami gyógymód ennek javítására?
A telefonon az eredeti HMS van, semmi mókolás.
Köszi. -
-
Zsocy155
őstag
Szerintem a Telemaxnál attól függ a szervizelés sikere stb. hogy melyik (valószínűleg) betanított "szerelőhöz" kerül.
Én régebben dolgoztam a FLEX-ben mint bizt.őr és láttam pl. a Blackberry szerelőosztályán, hogy milyen betanított szerelők vannak. Volt olyan, hogy az egymásra pakolt szerelésre váró dobozokban egyesével lévő készülékek ledőltek a raklapról, stb.
Egy ilyen részlegen dolgozik kb. 34-40 ember 3 műszakban. Van jó képességű és van kevésbé jó képességű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- PlayStation 5
- Bitcoin topic
- ASUS RT-AC86U: hiánypótló darab a gyártó Wi-Fi útválasztóinak sorában
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest