-
PROHARDVER!
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sun777
tag
válasz
phoenix64 #11224 üzenetére
A google maps működik de az OTP kegyetlenül hiányozni fog, és ne hallgass a többiekre, ez nem megoldható , a weblapos megoldás egy vacak ... , hiába tudsz belépni, nincs mobiltoken, csak sms , a tranzakció jóváhagyás sem fog gombnyomásra menni csak sms-sel mint a kőkorszakban... borzasztó.
Az egyetlen dolog ahogy elvileg úgy ahogy működik az OTP app az a "mók" vagyis ha felhackeled a GMS-t. De ugye egy banki app esetén ez nem igazán ajánlható megoldás mert egy system jogra hackelt userland app biztonságosnak nem nevezhető. (Lehet hogy most még biztonságos, de lecserélhető, módosítható, feltörhető...)
Tehát bármennyire is jó telefon, szerintem ha már most tudod hogy hiányoznának a Google szolgáltatások akkor ne vágj bele, én nem keveset buktam mert belevágtam...
és azért akármit is írnak a többiek, "mp3 lejátszónak" meg "kamerás telefonnak" ez igen drága pénzkidobás, ennyiért már lehet olyan telefont is kapni ami alkalmas mindenre és majdnem ilyen jó. Mondjuk a kameráját én is nagyon szerettem, megelőzte a korát. A Samsungnak csak mostanra sikerült utolérnie, az iPhone meg még mindig nem teljesen érte utol (a szenzort tekintve, bár ők inkább képfeldolgozásban szoftveresen erősek)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OLED monitor topik
- Horgász topik
- Synology NAS
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest