Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sun777

tag

válasz phoenix64 #11224 üzenetére

A google maps működik de az OTP kegyetlenül hiányozni fog, és ne hallgass a többiekre, ez nem megoldható , a weblapos megoldás egy vacak ... , hiába tudsz belépni, nincs mobiltoken, csak sms , a tranzakció jóváhagyás sem fog gombnyomásra menni csak sms-sel mint a kőkorszakban... borzasztó.

Az egyetlen dolog ahogy elvileg úgy ahogy működik az OTP app az a "mók" vagyis ha felhackeled a GMS-t. De ugye egy banki app esetén ez nem igazán ajánlható megoldás mert egy system jogra hackelt userland app biztonságosnak nem nevezhető. (Lehet hogy most még biztonságos, de lecserélhető, módosítható, feltörhető...)

Tehát bármennyire is jó telefon, szerintem ha már most tudod hogy hiányoznának a Google szolgáltatások akkor ne vágj bele, én nem keveset buktam mert belevágtam...
    és azért akármit is írnak a többiek, "mp3 lejátszónak" meg "kamerás telefonnak" ez igen drága pénzkidobás, ennyiért már lehet olyan telefont is kapni ami alkalmas mindenre és majdnem ilyen jó. Mondjuk a kameráját én is nagyon szerettem, megelőzte a korát. A Samsungnak csak mostanra sikerült utolérnie, az iPhone meg még mindig nem teljesen érte utol (a szenzort tekintve, bár ők inkább képfeldolgozásban szoftveresen erősek)

Új hozzászólás Aktív témák