Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandrepasi
tag
válasz
-Bandi- #13185 üzenetére
Szia! Hivatalosan ott körül van a kijelző csere. Persze akkor a gari is marad. Aliról is 40 ezernél kezdődik a kijelző üveg. Kompletten kerettel pedig ott is 54 ezer. Ezzel pedig a gari ugrik is. Kb 25 ezer a különbség. Ennyi a gari ára. Plusz ha kintről veszed még cseréld ki magadnak/ vagy valakivel.. az megint plusz pénz..
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
-Bandi- #11839 üzenetére
Ha ez a pdf-es dolog megint valamelyik oktalan tanártól jön, mint tananyag, akkor a probléma megoldása az, hogy ez nem pdf, hanem egy tömörített állomány (Archiv), és előbb ki kell tömöríteni. Ha alapértelmezett appot akarsz beállítani, akkor beállítások/alkalmazások/alapértelmezett alkalmazások /további alapértelmezett appok vagy valami hasonló, nem tudom pontosan, német a telefonom.
OBD-hez meg a Car Scannert használom, és semmit nem állítok be, felkapcsolódik az olvasó wifijére, oszt kész. Auto-n minden.
Használom 2003-as Fabián, 2012-es Superben meg 2002-es Meganon. Pedig ezek nem ugyanazt a protokollt használják.
-
Kekmen
senior tag
válasz
-Bandi- #11632 üzenetére
A töltőre már válaszoltak, gyárival érdemes használni. A kábelt én is rövidellettem, innen rendeltem hozzá.
Az ikonoknál a pöttyöt úgy tudod eltüntetni, hogy hosszan rajta tartod az ujjad az ikonon, ekkor megjelenik, hogy mit is akar neked jelezni, arra ráböksz, elolvasod és utána nem lesz ott. Egyébként ez a "pöttyözés" funkciót azt hiszem ki lehet kapcsolni is.
Tokot is az aliról rendeltem, épp tegnap érkezett meg (ahogy a 10.1 frissítés is), nekem nagyon bejön. -
Varszegig
veterán
válasz
-Bandi- #11635 üzenetére
Szerintem ezt a táskában hurcolóst el lehet felejteni. Samsung után valóban fura lesz, de sokáig bírja. Nekem bő 1 év után is kibír 2 napot ha nagyrészt itthon vagyok, és viszonylag keveset nyomkodom, de ha van egy kirándulás sok fotóval, maps-szel, aktív használattal, akkor is röhögve megvan az 1 nap, még marad is vagy 30%. Feleségem az S9-ét akkor is töltőre teszi napközben, ha itthon vagyunk.
-
Bennyboy
őstag
válasz
-Bandi- #11632 üzenetére
Én nem ajánlanám, h más töltőt használj hozzá. Nem is értem, h miért fordul ez meg az emberek fejében. Mi a baj a gyárival?
Más: látom az új frissítéssel sem sikerült megoldani, h látszódjon az akku % ha van bármilyen más értesítés mellette. Azért ezekre figyelhetnének. Aod-ra bejött a shop is de elég sokat ingyen is lelehet tölteni. Az árak meg elég barátiak ha vki még is venne onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest