Hirdetés
- Hobby elektronika
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Dell asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
-
knox83
senior tag
Nézd, legalább döntöttél. Nekem az a telefon élből nem tetszik. Kibaszott nagy és inkább a formájával van a bajom, olyan mint egy féltégla. Majd azért tesztelgetés után megoszthatnád a tapasztalatokat. Főleg kamera fronton.
Én végül honor magic 5 prot vettem, elvileg holnap átvehetem. Bár kicsit az algoritmussal nem vagyok kibékülve helyenként, de kompromisszumot kell kötni.. Mammut I Vodafone üzletben ki volt állítva és tetszett az egész ahogy van. Meglátjuk. A p30 pro marad itt, ez biztos -
Bferibörs
addikt
-
knox83
senior tag
-
Foose
addikt
Ebben az esetben úgy tudod kikapcsolni,hogy ügyfélszolgálatot felhívod,és kéred hogy kapcsolják ki a VoLTE funkciót. Nekem automatikusan kapcsolt be pár hónapja,ki akartam kapcsolni,de a telefonban nincs rá funkció. Akkor jártam utána,és tudtam meg hogy ez esetben csak így lehet kikapcsolni.
-
AtHoS
nagyúr
-
T0rnad0
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest