Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sztyepadzso #23415 üzenetére
Csúcsszuper, akkor nem nagyon reménykedek benne, hogy most újabbat kapnék, akár gyári, akár utángyártott
Csak azt nem értem, hogy tartalék akksira nem az új telefonokhoz lesz az embereknek szüksége, hanem majd 3-4-5 évesen, nem előre kéne legyártani, nyilván az elektronikát, a matricát, a burkolatot le lehet, de a cellák nem annyira függnek szerintem a pillanatnyi gyártósori berendezkedéstől, öntőformáktól meg stencilektől.
Az előző telefonom egy 2018 szeptemberben vásárolt Mate 10 Pro volt. Megvolt még tartalékba a P30 Pro mellett, de fel volt púposodva az akksi, le is nyomta a hátlapot.
A gyári akkuja 2018 augusztusi gyártású volt.
Rendeltem tavaly kínából hozzá gyári akkut, beraktam, működött, nem volt púpos, vissza tudtam tenni a hátlapot. De 2018 márciusi gyártás volt, fél évvel öregebb, mint az eredeti akksi. Teljesítményre gyengébb is, csak ugye nem volt felpúposodva, tehát így is jobb volt.
Odaadtam ajándékba egy barátomnak akinek összetört a telefonja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest