Hirdetés
-
PROHARDVER!
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz
bagyulus #13603 üzenetére
Megnéz(t)em.
Szerk.: jónak tűnik, elég sokrétűen testre szabható.Az "eltűnt" gyári videók letöltésére esetleg vkinek ötlete?
-
-
atosan
veterán
válasz
bagyulus #13194 üzenetére
Hmn, ez érdekes. Sajnos más ötletem nincs. Esetleg Greenify vagy Sdmaid pro ha meg van. Régen használtam ezeket, root nélkül is lehet valamit kezdeni.
De ha engedélyezve is vannak azok az alkalmazások, viszont nem használod őket, akkor nem igazán mocorognak a háttérben, főleg a Huaweinél. Talán még az akku beállításoknál tudod tiltani az automatikus indulást. -
atosan
veterán
válasz
bagyulus #13192 üzenetére
Szia,
Beállítások/alkalmazások, kiválasztod a megfelelőt/tárhelynél gyorsíttótár és adatok törlése majd tiltás. Így is aktiválja magát? Igaz én a fotókat és a youtubot használom, de sok google alkalmazást tiltok, még egyszer sem aktiválták magukat. Playben automatikus frissítés van? Habár akkor sem szabadna újra aktívnak lennie. -
Harcsai
senior tag
válasz
bagyulus #12531 üzenetére
Ff-ben kiválasztod, rákattansz, hogy:
Aztán next, next, check..., ha approwed, akkor next, aztán register...
next, ok.
Utána gépre dugod, rákapcsolódsz hisuite appal, update keresés, és ott lesz a 316. Letölti, jó sokáig tart, aztán fel is teszi.Én szoktam előtte "teljes" backupot csinálni. Szintén hisuite appal.
-
-
-
-
janosibaja
őstag
válasz
bagyulus #9338 üzenetére
Hmm, nekem nyávog, hogy írjam be a reg kódot...
Ráadásul én csakis arra akartam használni, hogy mondjuk autóvezetés közben diktálni tudjak magamnak egy jegyzetet/emlékeztetőt, amit elfelejtenék, amíg olyan helyre érek, ahol le tudom írni.
De azt nem tudtam megcsinálni - bizonyára rossz ötlet is volt -, hogy hagyom a régi, megszokott billentyűzetet alapértelmezettnek, a Swype-ból meg kiteszek egy shortcutot, hogy amikor gyorsan diktálni akarok, akkor gyorsan beinduljon.
-
heinci
tag
válasz
bagyulus #6710 üzenetére
Szia!
Igen, nekem sem frissül minden app. Sőt telepíteni sem tudok újonnan minden appot, csak némelyiket. Pl. Outlook, Netflix és Whatsapp appok simán települnek újonnan, Instagram meg nem. (ezekkel teszteltem)
Várakozik pl. Viber frissítés és nem tudja lefrissíteni.
Nekem ma reggel települt a pite a készülékemre (dual simes telekomos) és azóta fennáll ez a hiba.
Órákat töltöttem el a hibakereséssel, egyszerűen nem találom az okát. Se mobil adatkapcsolaton, se wifin nem tudok frissíten néhány appot. Error 495-el száll el a Google Play.Töröltem már Play Store és Play Services cache és datát is, törölte a cache partíciót is, próbáltam a Play Storenak Location accesst is adni, sőt, kínomban beállítottam a telefonban privát DNS-t, semmi sem segít.
Neked is megjött a pite, azóta áll fenn nálad a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest