- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
válasz
smarci201 #4861 üzenetére
Nekem eddig nem esett le, este megnézem.
Más: hol lehet kikapcsolni, hogy automatikusan felvegye / átvegye a hívásokat BT kapcsolat esetén?
Idegbajt kapok, hogy beszéltem a sisakbeszélőn egy telefonálás közben, majd jött egy másik hívásom, és 15mp múlva fogta, és átvette a hívást.. A régit lebontva... :/
-
KrAt
veterán
Ebben megis van valami: az elsodleges SIM Vodas kartya, letiltottam, a masodlagos Telenor, frissitest kerestem elotte, semmi, majd utana meg oda se ertem a Tamogatas menube, mar ott volt a kek kis potty mint értesítés...
Vagy random vannak engedelyezve az IMEI szamok, es a masodlagos esett bele..
-
KrAt
veterán
válasz
Hieronymus #4654 üzenetére
Vagy mivel új vevők száma valszeg visszaesett (GMS), lehet, a régieket is meg akarják inkább tartani.
BTW azért engem is meglepne, ha lenne 11
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
a telefonom a motor hátsó dobozában volt, némi csalamádé mellett, aminek a leve úgy gondolta, hogy jobb helyen lesz a telefonom kijelzőjén, mint a dobozban, ami egy zacskóban volt. Nem tudott volna az a pici máshova folyni, mint rá, pedig lett volna még bőven lehetősége
Lényeg a lényeg, a telefon tökéletesen üzemel, kivéve, hogy a mikrofonon keresztül senki nem hall belőlem semmit.
Most feltettem a fancoil-ra száradni, de mit tudnék tenni még?
(ennyit az IP53-ról)...
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
nemreg vettem egy ilyen telefont, nagyon bejon eddig, azonban feltunt valami fura:
ugye sima fuggetlen DS a telefon, azonban beraktam a vodas kartyat, erre letoltott valami vodas update-et, amitol a verziom tartalmaz valami "vodafone beallitasok es alkalmazasok" reszt. Na most en jol megvoltam a fuggetlen SWvel, jo ez nekem?szerk: ha a 2. kartyat csak telefonra hasznalom, akkor van ertelme a "Ket kartyas 4G"-nek? Jobb hangminoseg, kisebb fogyasztas, stb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest