Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
johnsmithnex #3733 üzenetére
Waze.
Kipróbáltam.
Nekem több gondom is akad vele. Ahol lakom, a forgalmi helyzet jelzése messze elmarad a pontosságban.
Kevesebb utat ismer. Talán az online forgalmi adatok csekély mennyisége miatt, a rövidebb útvonalakat helyezi előbbre. Beterel olyan útszakaszra, ami 30-as zóna és tele van egyenrangú kereszteződésekkel. Megtakarítás 20 méter, veszteség 20 perc.
Biztosan van olyan hely, ahol sokan használják és ezért hatékonyan képes navigálni. Felénk egy előnye lenne a Waze használatának. Mutatja veszélyes helyeket, ahol gonosz háromlábú eszközök állnak és képeket készítenek a gyorsan haladókról. A Maps nem vette át ezt a funkciót. van alternatív megoldás, de kevésbé kompakt és jobban nyeli az adatforgalmat. -
bedibazsa
senior tag
válasz
johnsmithnex #3733 üzenetére
Nem rossz a waze, de amikor itthon (Budapesten) autóba ülök, akkor nekem a Gmaps sokkal jobb, nekem az tetszik benne, hogy jobban mutatja, melyik sávba soroljak be, meg átláthatóbb az egész. Pályán, meg vidéken, amikor megyek anyámhoz, akkor meg waze.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest