- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- CES 2025: segít a játékok futtatásán a Project G-Assist
- CES 2025: Acer Nitro V sorozatú gaming noteszek a belépőszinten
- CES 2025: Nyárra megjönnek az Acer új kézikonzoljai
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentV
csendes tag
Független DS-re ma jelzett nekem is a 369-ről. Fel is tettem, de tényleg csak az arcfelismerés az újdonság benne meg a május 5-i biztonsági frissítés, nálam ugyanúgy hibátlanul teszi a dolgát már egy éve.
Viszont olvasva a sok kritikát ismét tettem egy próbát és ez alkalommal 15 percre tettem be a kocsiba a stopper indítása után. Autó egész nap a napon állt, jól fel volt melegedve a műszerfal. Auto fényerő, olvashatóság növelése napfényben bekapcsolva.
Eredmény:
Képernyő végig rendben volt, fényerő normális maradt, a telefon Ampere szerint 51 fokra melegedett fel.Elképzelni nem tudom, hogy mi okozhatja nektek ezt a fényerő anomáliát, de én örülök hogy kimaradtam belőle, iszonyú bosszantó lehet Tuti én is ki lennék akadva a Huaweire emiatt, de mivel valamilyen szoftveres gebasz lehet ezért szerintem előbb-utóbb biztosan javítani fogják, nem hiszem hogy csak kishazánkban fordul ez elő és biztos ömlenek a panaszok feléjük amit nem hagyhatnak figyelmen kívül pláne ha a P20 is érintett.
Szerintem még a nyár folyamán kiadnak majd erre valamit csak "sose hagyjon el benneteket a remény""ice-ice-baby" - jég-jég-csecsemő
-
VincentV
csendes tag
Képernyőproblémákat olvasva tettem egy próbát az én készülékemmel is.
Nyomkodtam kicsit az udvaron, csináltam pár képet, egy 3 perces videót a napon, majd beraktam a kocsiba a szélvédő mögé a műszarfalra hogy süsse a nap szépen, majd elindítottam a stoppert. Klíma nem ment, telibe sütötte a nap a képernyőt. 21 percig volt türelmem várakozni és ez idő alatt kicsit se ment el a fényerő (automatára volt állítva) Ampere app szerint 45 fokosra melegedett a készülék.
Gyári független, független mobilboltból tavaly júniusban vásárolt telefonról van szó. Sokáig nekem is be volt ragadva B151-en, ezt megunva FF-el feltettem a 175-öst majd a 185-öst és végül OTA-n kaptam az Oreo-t márciusban. FR-t nem csináltam.
Nekem semmi gondom nem volt eddig a 8-assal. Úgy semmi, hogy tényleg full jól működik minden akárcsak nougaton előtte.
Lehet hogy szerencsés sorozatot fogtam ki, nem tudom, de csak azért írtam, hogy legyen ilyen vélemény is, ne csak azok melyek a problémákat taglalják."ice-ice-baby" - jég-jég-csecsemő
-
VincentV
csendes tag
válasz farkas-lány #7045 üzenetére
Nem biztos hogy az oreo miatt van ez a gond a mentésekkel.
Nekem még a 7-esen volt ilyen gondom, de amint beállítottam, hogy a telefonra mentse a képeket a memóriakártya helyett, onnantól nem fordult elő többet."ice-ice-baby" - jég-jég-csecsemő
-
VincentV
csendes tag
válasz Harcsai #7032 üzenetére
Nem csak te. Ugyanilyen készülékem van és nekem is viszonylag későn jelezte a frissítést, viszont én meg vagyok elégedve vele.
Eddig semmi hibát nem tapasztaltam a rendszerben. Az akkuidő is maradt ugyanolyan jó, 6 óra SOT most is megvan. Szép, gyors, simán fut minden gond nélkül mint korábban is pedig nem csináltam FR-t!Nekem bevált, tetszik az oreo és ennél valószínűleg csak jobb lesz ha jönnek majd javítások, frissítések hozzá a jövőben.
"ice-ice-baby" - jég-jég-csecsemő
-
VincentV
csendes tag
válasz santa clause #6834 üzenetére
Oreora frissítés után léptek fel ezek a problémák? Csak azért mert nekem tegnap jött ota-n és utána én is észrevettem ilyen gondokat annyi különbséggel, hogy én ki tudtam kapcsolni a mobilnetet, de chrome pl nem jött be.
FR-et nem nyomtam, hanem előtte eszembe jutott hogy még korábban FF frissítéshez kellett csinálni egy ff proxy hozzáférési pontot amit ha nem törölsz vagy nem állítasz vissza a frissítés után akkor nem lesz mobilnet. Ezt nem tettem meg úgyhogy gyorsan ránéztem és láttam hogy valamiért magától átállítódott a Telekomról az ff proxyra az Oreo update után."ice-ice-baby" - jég-jég-csecsemő
-
VincentV
csendes tag
-
VincentV
csendes tag
Nekem nem dobta fel a 185-öt független dual simre ezért gondoltam FF-el megpróbálom, de sikertelen hitelesítés miatt nem sikerült felrakni egyik full ota verziót sem, ez után megpróbáltam a 186-ot de annál is ugyanezt írta ki.
Valakinek ötlet, hogy mi lehet a nyűgje?
Anno 151-en ragadtam és onnan tettem fel a 179-et FF-el, majd utána a 180-at, azok még hiba nélkül felmentek. Magától egyszer sem jelezte hogy lenne elérhető frissítés."ice-ice-baby" - jég-jég-csecsemő
-
VincentV
csendes tag
válasz johnsmithnex #5999 üzenetére
Nekem a Whatsapp csinálja ugyanezt, de csak alkalmanként. Viberem nincs, arról nem tudok nyilatkozni.
A Gmail-el nem volt még ilyen bajom. Ha az automatikus szinkronizáció be van kapcsolva akkor egyből megkapom a maileket."ice-ice-baby" - jég-jég-csecsemő
-
VincentV
csendes tag
Valakinek csinál még olyat a whatsapp, hogy a kapott üzenetet nem jelzi ki semmilyen módon? Se rezgés, se pittyegés, semmi. Ha megnyitom az appot akkor egyből megkapom az üzenetet, egyébként mintha nem kaptam volna semmit.
Kezdetektől fogva a képernyő bezárásakor a kivételek között van, de egyre többször játssza el ezt, és ami a legbosszantóbb, hogy totál random csinálja. Van mikor megkapom, van mikor nem ugyanattól a személytől.Ja és csak a whatsapp, a messengernél nincs ilyen anomália.
[ Szerkesztve ]
-
VincentV
csendes tag
Régebben nekem is csinálta ezt restart után meg amikor reggel kikapcsoltam a repülő módot rendszeresen bekapcsolta az nfc-t, de én egyből ki is kapcsoltam. Egy idő után már nem kapcsolgatta be. Szerintem a gépi tanulás funkció miatt, másra nem tudok gondolni.
-
VincentV
csendes tag
válasz Dave920117 #5443 üzenetére
Nekem is ilyenem van, de magától nem jött frissítés, így FF-el felraktam a B179-est úgy egy hónapja, mert kicsit elégedetlen voltam az akksival (frissítés után jobb lett) viszont érdekes, hogy azóta sem kaptam meg a B180-ast, pedig úgy látom már kint van az is OTA-n.
Már csak azt nem tudom, hogy magától jönni fognak-e a frissítések a jövőben vagy még mindig be van ragadva valami mint ahogy a B151-nél volt"ice-ice-baby" - jég-jég-csecsemő
-
VincentV
csendes tag
Szokott valaki a gyári zenelejátszóval zenét hallgatni lejátszási listáról?
Hogy tudom a listán belül mozgatni a számokat? Automatikusan név szerint rendezi, de ha én nem úgy akarom akkor ezt hol tudom beállítani?
Végigpróbáltam már kb mindent de sehogy sem lehet elmozdítani a zenéket a listán belül."ice-ice-baby" - jég-jég-csecsemő
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Hardcore café
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambanő háza tája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini, Black, 256Gb, független, 86% akku
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%