- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Csütörtökön jön a Redmi Pad 2
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
hangyász2
aktív tag
Figyelj, erre is válaszoltam már, légy szíves, értsd már meg, komolyan.
Nekem akkor épp töltőn volt. Egyszerűen nem gondolhattam, hogy van jelentősége, hogy előbb kapcsolom ki és utána veszem le, vagy fordítva. Ha hivatalos tesztelő volnék, és nem egy kérdésre válaszoltam volna, akkor biztos lenne még pár száz variácios lehetőség különböző változókkal.
-
hangyász2
aktív tag
Leteszteltem, és a "teszt" eredményét írtam le.
Próbáljátok ki. Leírom harmadszor is, hátha. Ha kábelen (töltő, PC) van a telefon, és úgy kapcsolod ki, majd utána kihúzod a kábelt (értelemszerűen kikapcsolt készüléknél), és utána töltőre teszed, nem fog bekapcsolni. Egyszer. Ezt csináltam, ezt írtam le. Valóban ez a kivétel, de azért erre nem lehet rájönni. A 200-as frissítésre gondoltam, hogy javították.
A másik topikban meg egy hibás SIM miatt a probléma felkutatása helyett Szemesi69 belehajszolta a kollégát egy felesleges FR-be. Egyébként elég sanszos volt előre is, mert azt a telefont tök újként frissítették. Csak egy estét kellett volna várni. Ahogy másodikra végül hallgatott rám a tulaj, és kivette éjjelre a sim-et. És ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Építő/felújító topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest