Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kiskutya #29074 üzenetére
Valószínűleg én is maradok még a telóval jövő augusztusig. Akkor lesz két éves. Én mostanában nézegettem a telefonokat, mert ilyen hosszú ideig (14 hónap már) már nagyon régen használtam egy telefont, mindig cseréltem. De nincs valóban a kamerán kívül érdemi fejlődés. Amire én használom a telefont( közösségi oldalak, böngészés, néha kamera, navi, ritkán játék ) hibátlan, üzemidő nagyon jó, sebesség szintén. Amin kicsit elgondolkoztam az az mi9t. Tetszik a full kijelző, jó aksi és hardver kombó, amivel a matehez hasonló gyorsaság és üzemidő szerintem adott lenne. De pl nekem gagyi a hátulja és olvasgatva a topicját elment a kedvem tőle. Nincs kedvem romolgatni, baszakodni, hogy minden frankón menjen. Jövőre talán már durrantanak valamit a gyártók. Eltűnnek végre az idióta kamera lyukak, notchok. Az kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasók is talán jobb hatékonysággal működnek majd. Sok rájuk a panasz szinte minden ilyen olvasóval szerelt telefonnál.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest