Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
válasz
Bela52 #10726 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, csík van és megy legalább tízszer letöltöttem a romot, v.20-szor memóra raktam de most már várom az okot, sikerűlt
Biztos a memóriakártyák szarakodtak, mert amivel eddig romoltam azt eladtam a Skatemmal, mivel az 2GB-és volt s a következő meg 8GB-és, azt sajnáltam volna odaadni! Így szívtam egy 2-3 óra hosszat!
De most már süt a nap
Kint esik Szegeden
-
padre666
tag
-
Lawrence74
tag
Nem csináltam semmit vele, igaz nekem Titanium Backup-ból van visszaállítva de előtte sem volt semmi állítva rajta. Csak azért néztem meg hogy megy-e mert fent van, és írtad hogy nem megy, amúgy ritkán használom.
V.Stryker Ez sajnos ilyen. Remélem a magyart tetted fel.
Pirate 1.0.1 magyarosítás hírek: Framework-res-apk 100% Settings.apk kb. 85 %
A framework-el szoptam rendesen. -
Cynicelectro
aktív tag
Laborlelet Kisokos!
Most látom, már valaki linkelte... -
bakter24
őstag
Van, magyar, ingyenes, neve laborlelet kisokos!
-
bakter24
őstag
-
KTU
addikt
Skyfire Web Browser , már 1 ideje ezt használom, próbáltam a Dolphin,
Boat Browser,
Firefox,
Maxthon stb.
de ennél maradtam -
-
mkRoland
senior tag
NFS Shift, ha döntögetős játék kell. Ha valami egyedi, nem autós, de döntögetéssel irányítós, akkor Dead Runner. Ha felülnézetes tapizással irányítós, akkor Reckless Racing (versenyzős) vagy Reckless Getaway (Driver/GTA-szerű autós törős, menekülős). Ha szereted a tankos lövöldözőst, akkor pedig a Tank Hero-t ajánlom.
Nekem a Raging Thunder-sorozat nem jött be. -
bakter24
őstag
-
bakter24
őstag
Bezárás tisztítás: Nem szükséges igazán androidnál, de ha mindenképp szeretnél: Advenced Task Killer
Videó: MX Player
Mindenki figyelmébe:
Ma reggelre ez fogadott az oldalamon gabbek tollából:
"Megoldás (Új FW & Új Market esetén jelentkező "Nincs hely" hibára):
Próbáljátok ki a Chache Fixer (https://play.google.com/store/apps/details?id=tk.rede.cacheFixer) progit a Marketből (Playből??).
Sajnos csak root-tal megy, de úgy segít."Már feltettem, elvileg át lehet helyezni, és ezzel együtt át is méretezni a Cache mappát. A változtatás visszaáll újraindításkor, de akkor is haladás. A két opció közül nekem az első (a kevésbé kompatibilis) sikerült, a másikra azt írta, hogy "cache NOT moved"
A művelet után a cache partíció méretét 204Mb-ban jelzi! Most épp azzal küzdök, hogy nem találok ingyenes, 32 mb-nál nagyobb ingyenes letöltenivalót a marketban!
-
batabe
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest