- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Videós, mozgóképes topik
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
válasz
Bela52 #10726 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, csík van és megy legalább tízszer letöltöttem a romot, v.20-szor memóra raktam de most már várom az okot, sikerűlt
Biztos a memóriakártyák szarakodtak, mert amivel eddig romoltam azt eladtam a Skatemmal, mivel az 2GB-és volt s a következő meg 8GB-és, azt sajnáltam volna odaadni! Így szívtam egy 2-3 óra hosszat!
De most már süt a nap
Kint esik Szegeden
-
padre666
tag
-
Lawrence74
tag
Nem csináltam semmit vele, igaz nekem Titanium Backup-ból van visszaállítva de előtte sem volt semmi állítva rajta. Csak azért néztem meg hogy megy-e mert fent van, és írtad hogy nem megy, amúgy ritkán használom.
V.Stryker Ez sajnos ilyen. Remélem a magyart tetted fel.
Pirate 1.0.1 magyarosítás hírek: Framework-res-apk 100% Settings.apk kb. 85 %
A framework-el szoptam rendesen. -
Cynicelectro
aktív tag
Laborlelet Kisokos!
Most látom, már valaki linkelte... -
bakter24
őstag
Van, magyar, ingyenes, neve laborlelet kisokos!
-
bakter24
őstag
-
KTU
addikt
Skyfire Web Browser , már 1 ideje ezt használom, próbáltam a Dolphin,
Boat Browser,
Firefox,
Maxthon stb.
de ennél maradtam -
-
mkRoland
senior tag
NFS Shift, ha döntögetős játék kell. Ha valami egyedi, nem autós, de döntögetéssel irányítós, akkor Dead Runner. Ha felülnézetes tapizással irányítós, akkor Reckless Racing (versenyzős) vagy Reckless Getaway (Driver/GTA-szerű autós törős, menekülős). Ha szereted a tankos lövöldözőst, akkor pedig a Tank Hero-t ajánlom.
Nekem a Raging Thunder-sorozat nem jött be. -
bakter24
őstag
-
bakter24
őstag
Bezárás tisztítás: Nem szükséges igazán androidnál, de ha mindenképp szeretnél: Advenced Task Killer
Videó: MX Player
Mindenki figyelmébe:
Ma reggelre ez fogadott az oldalamon gabbek tollából:
"Megoldás (Új FW & Új Market esetén jelentkező "Nincs hely" hibára):
Próbáljátok ki a Chache Fixer (https://play.google.com/store/apps/details?id=tk.rede.cacheFixer) progit a Marketből (Playből??).
Sajnos csak root-tal megy, de úgy segít."Már feltettem, elvileg át lehet helyezni, és ezzel együtt át is méretezni a Cache mappát. A változtatás visszaáll újraindításkor, de akkor is haladás. A két opció közül nekem az első (a kevésbé kompatibilis) sikerült, a másikra azt írta, hogy "cache NOT moved"
A művelet után a cache partíció méretét 204Mb-ban jelzi! Most épp azzal küzdök, hogy nem találok ingyenes, 32 mb-nál nagyobb ingyenes letöltenivalót a marketban!
-
batabe
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Autós topik
- BestBuy topik
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged