Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
Szia!
Ahogy előttem leírták, azokkal egyetértek, csak kiegészíteném pár dologgal:
Szerintem a wifi-je eléggé erős, ahol az Alcatel OT990-em még dobálja el a jelet, ott ez stabil. Kicsivel gyengébb, mint az ACER notebookom (pedig abban SignalUp technológia is van).
A 3G eléggé gyors, feltéve ha nem a vonatról netezel Kelenföld és Győr között (mert ott ritka sokszor eldobja a jelet Telenoros kártyával, rengeteg pontot vesztettem miatta JellyWars-ban, vissza is csúsztam a TOP100-ból)!
Amit megemlítenék az az, hogy hardveresen képes USB OTG-re (igaz, rootolni kell miatta). Tehát tudsz rádugni pendrive-ot, külső vinyót, külső memóriakártya-olvasót, billentyűzetet, egeret, stb.
A mobilarénás tesztben és ezen az oldalon sok-sok hasznos infót megtudhatsz még, amik fölött esetleg átsiklunk! -
1. kapacitív, multitouch-os a kijelzője, elég pontosan érzékeli az érintést
2. a gyári home nem fordul, ha lecseréled a millió másik fajtára, el tud fordulni
3. 3G működik, kb. mint egy telefonon, ahol annak nincs térereje, ott ennek se, és fordítva
4. lakásban jól megy a wifi, máshol nem néztem
5. zene ok, video VLC alpha-val vagy Moboplayerrel ok, sima HD tartalmak egy részét viszi, de inkább a DVD rip minőség, amik simán jók (meg eleve 800x480-as kijelzőre minek HD film?...)
6. GPS elsőre lassan pozicionál, utána pár másodperc, google navival néztem, hivatalos IGO nincs androidra amúgy, csak ráügyeskedett amigo alapú, én személy szerint rühellem (de lehet csak azért mert a sima IGO8 is ezerszer személyre szabhatóbb, a kocsiba levő Primo szintén)
7. nekem kicsit fura, hogy a pixelek a kijelzőn téglalap alakúak, azért észre lehet venni egy-két helyen
Amúgy kellemes gép, össze van rakva rendesen, a hátulja kicsit karcolódós, amúgy más baja nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest